Etiketter

Onsdagspadling til Kulturskjæret

 

Denne ukas onsdagspadling gikk fra klubbnaustet, og vi ble noen flere enn forrige gang. Ikke skulle jeg være turleder heller i dag, det skulle Wenche ta seg av alene. I den anledning tok jeg Finuken med på tur, men jeg skeiet ikke helt ut med vingåre. Det ble den vanlige åra i første omgang. 


Prøvde meg på rulling, det gikk fint på den ene siden, men den andre gikk helt skeis. Jeg er vel mer overrasket over at den første fungerte enn at de andre ikke gjorde det, for jeg slenger jo rimelig løst i den. 

Det blir for øvrig kun telefonbilder denne gangen, for kamera som var tomt for batteri var helt dødt i dag etter å ha stått på lading… Virker som det er feil med batteriet, rett og slett.
 
Chipo og Fredrik ble med i dag, sistnevnte i følgebåt. Både Trym og Julia ble nemlig også med, Trym i surfski og Julia på SUP. Med SUP bak fikk Chipo litt ekstra trening med det samme, vi padler jo ikke så fort på disse onsdagspadlingene akkurat. (I Finuken fikk jeg en påminnelse om hvorfor jeg skaffet meg tregere kajakk, for å si det sånn, kort oppsummert.)

Vi kan vel slå fast at det var blankstille. Jeg gjorde forresten en blunder i dag – Finuken (en Nelo Inuk) har ocean cockpit, men jeg tok med meg det spruttrekket jeg pleier… som er til keyhole. Jaja, jeg la det nå over, det fungerte i grunnen greit siden det var for stort. Hadde vært verre hvis det hadde vært for lite. 

Vi fulgte land sånn høvelig bortover. Utover de tidligere nevnte var også Tom, Per, Alexia og Leif Egil med i dag. 

Greit å kunne slappe litt av innimellom. 

Det nye hotellet i Stokmarknes begynner å reise seg. Foreløpig ser det veldig byggeplass ut, men vi så stor forskjell fra forrige gang vi padlet her. 

Hurtigrutemuseet ble jo ikke så verst da det ble ferdig. Det utgjør halvparten av kulturskjæret.

Foto: Fredrik Ness
Hele gjengen dokumentert. 

Så var det bare å komme seg videre til skupturen.

Dager og netter, denne gangen kom vi ikke helt inntil, men.

Vi fikk i hvert fall den nødvendige dokumentasjonen, nå var vi i mål med hele Kulturskjæret.

Foto: Fredrik Ness
Hele gjengen dokumentert. Kjekt med en sånn kar i gummibåt som kan ta bilder. 

Klare for retur. 

Trym surfet forresten på hekkbølge underveis i dag.  Ganske kult, han har dreisen på det der.


Et par kjenninger av oss hadde åpent naust på returen, du verden så flott de har fått det. Der måtte det jo bli kaffepause. 

Så var det retur til klubbnaustet. Flott onsdagspadling i dag også. Takk for turen!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar - ja takk! :)