Etiketter

Taen

Det meldte litt vind, og forhåpentligvis kule forhold ut ifra Taen. På tide med litt bølger. Men jeg hadde selvsagt glemt spruttrekket hjemme, så det ble litt amputert opplegg. La en alternativ plan og holdt meg inne der det ikke var så fryktelig mye bølger akkurat. Lenger ut var det en sprettbølge som nesten så litt sjøormaktig ut, som gikk nesten hele veien fra øya inn til "land" (Hadseløya). Men jeg hadde bare Goproen, så fikk ikke bilde av den. Heller ikke av det kule brottet som var lenger ut.

Man ser sjøormbølgen litt i Bent sin film, men ikke helt det som egentlig var kulest med den.

Karl Helge øver på ett eller annet med inuken.

De som hadde vett å ta vare på hadde selvsagt hjelm. Ellers er det jo ikke så farlig. ;) Kaptein Sorte-Bent (svart drakt, tørkle på hodet) hadde sitt vett godt nedpakket sammen med hjelmen sin (jeg så nemlig hjelm FØR vi dro ut), går jeg ut ifra. Jo, jeg tror han skal tynes litt for dét.

Siden jeg hadde glemt spruttrekket fikk jeg lånt inuken hans for å rulle. Fader for noe dritt den inuken. En ting var nå at jeg satt lavere i den enn i min så jeg virket å være en gnom, men det kan ha vært innbilning siden jeg gikk rett over ifra den andre. Men det der styresystemet var jo sinnsykt. Sånn skal jeg aldri ha. Takke meg til styrepinnen min, selv om jeg sliter med den innimellom. Det kan definitivt bli verre. Rulle gikk forøvrig greit nok begge veier, rent bortsett ifra at det var så lett i Inuken nå at jeg fikk for stor fart opp og gikk videre ned igjen... Skjer ikke i den andre. ;)

Vi testet ut en kameratredning hver, men GoProen gadd ikke filme noen av dem. Stoppet av seg selv midt i opptaket. Det kameraet er på vei tilbake nå, for å si det sånn. Nå var jeg lei.

Jeg svingte litt langsmed land bare for å sjekke om det var noe stein der. Det var det, de var ikke farlig.

Passelig overrasket over at det gikk så lett å rulle uten spruttrekk! Det vil si, jeg gikk ikke ned og helt rundt, for jeg har planer om å få inn hvilken vei jeg skal opp i forhold til bølgene. Så jeg går ned på samme siden for å holde styr på det.

 Lett som en plett.

Nesten i letteste laget, rett og slett.

*Oppgitt* - Jeg kommer jo ikke særlig ned før jeg er oppe igjen, jo! Det blir jo ikke rulling!
(Mulig det er dette som kalles framgang.)

Sånn så det ut i fra land når jeg holdt på. Ikke enorme bølger akkurat, dette er like utafor stranda. (Ja vi ser vel den nederst i bildet, faktisk.

Bare en liten sjekk om den andre siden også funker.

Jepp. Det gikk også bra. Da drar vi heim. Prøver med spruttrekk neste gang.


Eieren av disse hadde dratt hjem, og det gjorde vi også.

2 kommentarer:

Kommentar - ja takk! :)