Etiketter

Stor flo gir nytt terreng Straumsnes–Ramberg

Nytt sted for utsetting på Straumsnes. Dagens flo var STOR, så den gikk helt opp myra her og til veien. Satte ut en meter ifra, og padlet ut til havet. Mye mer praktisk enn å gå ut via flytebrygge (der man i dag måtte gå OPP for å komme til), eller slipen.

Det var ikkeno problem å padle ut myra, her var dypt nok og lite stein.

Det var nok smart av sjåførfotografen å være kledd i støvler i dag. Ringstad ser vi lyser der borte – satte ut ca. klokka tolv men selv om det var lysest på dagen var det rimelig mørkt likevel. Grå dag.

Her er det egentlig en landgang fra flytebrygge, men den var oversvømt. Så jeg padlet over den siden det ellers aldri går an. Grei klaring.

Ikke det minste snakk om å kunne padle under kaiene i dag…

Som sagt, mørkt. Der borte sitter en ørn. Jeg er på tur ut til Finnøya for å knabbe meg en Ti på skjæret-post til før året er omme.

Fint i dag. Lite vind, men langs land merket man at det har vært uvær ute i havet, selv her inne i fjorden.

Ti på skjæret-selfie. Det var ikke mye igjen av stranda ved så høy flo. Ingenting, for å være mer korrekt. Men PLING, en post i boks. Tror jeg. Ikke hundre prosent sikker, for terrenget var jo litt annerledes enn vanlig.

Å padle tilbake inn mot Straumsnes var ikke så lett som det burde være. Her burde lykta lyse et kraftig signal, men niks. Den er stein dau. Heldigvis var det fortsatt så lyst at jeg klarte greit å finne veien - men det burde vært enda greiere.

Stein dau. Et stykke bak og til høyre skulle det vært et lys til, der leia er på det smaleste, men der var det også mørkt. Det lyset kom imidlertid på da det var blitt litt mørkere.

Her skal det egentlig ikke gå an å padle! Vi så det da vi kjørte til Straumsnes, at det var så høy flo at det kunne være sjans om å komme forbi her. Så da måtte jeg prøve - det gikk helt fint. Bare å passe seg for en og annen stein.

Helt hit opp kunne jeg padle. Røret gjennom veien var for lite til at jeg kom meg gjennom der, men tøft å ha vært helt her oppe.

Her ser vi på kartet hvor hen det er. Teite kartet på GPSn har det med å vise padlebare plasser som slett ikke er det, men i dag kom jeg fram to plasser som egentlig ikke er det. Kom meg gjennom innafor begge Buøyene også, nemlig.

Bevis, jeg var helt oppe ved veien.

Her er det vanligvis ikke mulig å padle på flo, men i dag var det goooooooood klaring!

Her var det også masse vann, så jeg kunne padle nesten helt hjem. Helt opp til vei i hvert fall.

Her også var det bare å padle myra opp til veien, he he.

Ferdig! Fjorten poster så langt.

6 kommentarer:

 1. Härligt att se dig ute o paddla. Go' fortsättning o gott slut på året!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det, ønsker en god slutt på året til deg også. :)

   Slett
 2. Herlig med nye padlemuligheter. I morgen (teknisk sett i dag) så er det havheng her nede og med det så ønsker jeg deg godt nyttår. Solgt en båt og kjøpt en båt i dag ;ø)
  Camp RulleRolf i mars?

  SvarSlett
  Svar
  1. Havheng ja, jeg hadde tenkt på et havheng her i jula, men tror ikke helt det blir likevel. Har et nytt telt som må testes. ;)

   Slett

Kommentar - ja takk! :)