Etiketter

Klubbpadling rundt Åserøya


Det er ikke hver dag man setter ut blant en folkemengde der folk bader, kjører vannscooter og greier i dette været. Herlig dag for torsdagspadling med Sara og Wenche, og Veronika. Artig med et nytt fjes på tur!

Fra stranda i Sigerfjord satte vi kursen mot Åserøya. Sola står høyt på himmelen ennå, vi padlet runden imot den – altså motsatt av det vi gjorde i fjor. Tror vi fikk minst skygge på det viset. 

Til venstre for treet sitter ei stor, flott ørn. Synd jeg ikke hadde med speilrefleksen, det kunne blitt et flott bilde. Det ble litt for langt unna med kompaktkameraet dessverre.

Vi gikk i land på øya der Brottsport i sin tid satte opp kasse med bok å skrive seg inn i. Det har ikke vært veldig mange og skrevet seg inn siden i fjor. Utenfor øya så vi mye måker, så vi mistenker at det kunne vært lurt å ha med seg fiskeutstyr. Jeg må kjøpe meg nytt.

Det ble en nokså lang pause på land i det fine været. Selv om det var mye maur der…

Men vi måtte komme oss hjem før det ble alt for sen kveld, selv om det er litt vanskelig når det er så flott.

Vi tok oss en runde rundt Kjerringnesøya også, ellers hadde turen blitt veldig kort. Det er ikke akkurat en langtur, dette. 

Rett og slett veldig flott dag på havet.

Ørlite bølger fikk vi også utenfor den siste øya – nordavinden hadde tatt seg litt på tak, så den kom helt hit bort. Rett og slett deilig med et lite luftdrag. 

Kun 25% innslag av tørrdrakt i dag.

Som å padle i et postkort, rett og slett. Eller er det en Freia-reklame? En fin ettermiddag i hvert fall, takk for turen. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar - ja takk! :)