Etiketter

På tide å utvide rederiet

Jeg har fundert lenge på å utvide rederiet. I år har jeg rund bursdag, og det er på mange vis noe skit. MEN man kan jo bruke det som unnskyldning for å kjøpe ting man har lyst på! Man kan faktisk kjøpe bursdagsgave til seg selv, så får man jo akkurat det man vil ha. Nå har ikke jeg bursdag før i september (notér bursdagspadling enten på Delp eller Børøyaracet og kom), men det er jo nå (i dag faktisk) at det er sommer!

Tilbake til utvidelsen, som dere har skjønt jeg har funnet unnskyldning for. Når jeg da fikk uventet mye skatte- og feriepenger omtrent samtidig, så var det jo om å gjøre å få noe ut av kontoen igjen, fortere enn svint. Jeg har fundert leeenge på å kjøpe meg en Tarantella, og trodde for noen uker siden faktisk at jeg skulle kjøpe en. Men den hadde så usannsynlig stygg farge (jeg går egentlig ikke med på at det ER en farge, så stygg var den) at det gikk det bare ikke an å bruke så mye penger på, merket jeg. Den var ikke kult stygg en gang, bare fæl. Og det ser dere jo her, at dette er ingen glassfiberkajakk akkurat?

Det er nemlig en annen sak jeg har tenkt på i noen år, til og med før noen puttet Lars Monsen oppi en sånn. Det er noen steder jeg kunne tenkt meg å padle, men som det kanskje er for lang anmarsj til, det kan være flere vann på rad med for mange høydemetere imellom til å ta med kajakk. Og kajakk er litt risky synes jeg, å fiske utpå et vann i. Det går, men det hadde ikke gjort noe med et bedre alternativ, liksom.

Tadaaa! Hils på Blåsa! Hun fikk navnet tvert. Eller må det være Blåblåsa? Jeg må kanskje bestemme det for sikkert på første tur, da vet jeg det nok.

Det er enkel standard, men jeg tror dette duger. Har et knippe turer som nå står på lista for prøving, men kom gjerne med tips dere tror kan passe for en sånn farkost. Ikke spør hva den kostet, jeg kan si det er ALT for mye for en lekebåt. (Gummibåt = leke. Sånn er det bare.)

4 kommentarer:

  1. Bli artig å se dæ ta septemberrulla og Børøyracet med Blåsa

    SvarSlett
    Svar
    1. Jeg tror den er litt for klausaktig til at jeg prøver, men vi får se. Tror nok man må ha lårstropper for å få det til, det er det ikke på min. Men folk som har det har fått det til har jeg hørt.

      Slett

Kommentar - ja takk! :)