Etiketter

Padlehelgen 2018 - dag 1

I år ble det padlehelg, med aktivitet i sentrum og konkurranse rundt Børøya (og tur) pluss sosial grilling på lørdag, og så turpadling på søndag. Vi var på forhånd ganske så spente på været for meldinga veksla mye. Det pleier å bety bygevær, da er datavarslet usikkert på hvor det treffer. Men vi var veldig heldige, og unngikk regnet på dagtid faktisk helt til vi var begynt å pakke ned.

Her er det for øvrig Leif Hermann og Berit som passerer mål mellom to brupilarer, de var med i turklassen og hadde øvet på å padle synkront rundt hele øya. Neida sikkert ikke, men det klaffet jo bra på bildet!

Mens vi rigga til var til og med sola oppe faktisk. Disse flaggene vi fikk fra Padleforbundet ett av de første årene kommer godt med. De gir et lite hint om at det skjer noe her nede i kaiområdet. Men det var lite folk i sentrum i år, syntes vi. Dermed lite folk som kom innom hos oss også.

Unormalt mange meldte forfall på grunn av sykdom også, så det ble ikke noe deltakerrekord i år. Men de som hadde holdt seg friske og uten skavanker peiste på, her gjøres det klart.

Storbesøk fra Narvik i år også. Jan Viggo var med i turklassen, her spent før start. Litt uvisst hva han er spent på, mulig det var hvordan kompisen ville fungere som guide på turen. Kanskje. Eller noe helt annet – eller bare ikke i det hele tatt.

Her er både han, kompisen til høyre og resten av turklassen i gang, etter at startskuddet gikk. Ja for hele greiene startet jo på et vis med en startpistol man måtte få brukt, så det må jo til.

Jeg var ikke i kajakken i år heller. Har bare vært på havet ett eneste år, da jeg var crew i kajakk. Nå er jeg i følgebåt med kamera heller. I år var vi strengt tatt nok folk på land så om jeg hadde hatt Inuken med kunne jeg nok padlet. Men men. Får ta meg en runde rundt øya en annen gang, og se hvor sakte det egentlig går.

Like før Skretting ble turklassen nådd igjen av Fredrik som ledet.

Jim fulgte ikke langt etter, men det ble stadig litt lengre imellom dem.

Her møter Fredrik Irene og Petter, heiagjengen til Øystein. De padlet like gjerne rundt hele øya, og meldte seg på etterpå! Imponerende å ta det sånn rent på sparket. Yngste deltaker noensinne.

Så kom de i mål i tur og orden. Her er det Jim som ikke har langt igjen.

Fred hadde også god dreis.

Trude feiret bursdag med en fin andreplass.

Turklassen tok det med ro rundt øya. Det sies at de hadde en fin tur.

To kjekke karer stilte som følgeskutere, og hadde god kontroll på sikkerheten hele veien.

Med i Børøyaracet for første gang, i turklassen. Blir det konkurransen neste år?

Turklassens guide, ledet hele turen i år.

Jørgen og Geir Are hadde god kontroll på tidene. Nå må bare jeg finne arket de sto på.

Følgebåten var akkurat passelig diffus på bildet, tatt i øyeblikket på bildet over her.

God stemning på kaia etter løpet.

Herretopp 4 - Jim (2), Fred (4), Øystein (3) og Fredrik (1).

Dametopp 2 - Trude (2) og Chipo (1).

Artig at initiativtakerne Fredrik og Chipo endelig fikk vært med sjøl begge to! Klarer vi det neste år også?

Etter racet og nedrigging var det grilling og sosialt. Litt regn ble det utover ettermiddagen, så vi fikk satt opp teltet hos et par medlemmer så vi hadde tak over hodet. Noen rigget seg til med et halvt feltkjøkken for et «lite» mellommåltid, kan man si. Navn ikke nevnt.

Her er det skattekister på bålpanne som tilberedes.

1 stk ferdiggrillet skattekiste. Takk til Norlaks som sponser herlig mat!

Fredrik dro fram trekkspillet, vi trakk premier både for konkurransen og lotteriet. God stemning, uten hæler i taket, men antydning til en svingom.

Rett og slett en trivelig dag. Ønsker for øvrig god bedring til alle de som meldte forfall pga sykdom denne gangen. Vi vet det også var en del som gjerne ville vært med men måtte pleie helsa, flere enn normalt. Neste år får dere forhåpentligvis vært med! Vi har ikke tenkt å gi oss med dette, det er jo så skøy.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar - ja takk! :)