Etiketter

Holmstad-Valfjord t/r

Padletur i dag, ikke alene denne gangen. 5 stk var vi som dro ut fra Holmstad. Ikke mye blått på bildene denne gangen, i dag gikk fargene i brunt, hvitt og grått. Her ser vi det går en eling på andre siden av fjorden like før vi setter ut.


Vinden auka på, så her og der var det litt bølger. Så hvis man slutta å padle et øyeblikk, snudde kajakken fort og man rak av gårde. Men det var ikke så masse at det ble skummelt, så da så. :) Da er det bare artig.

Innerst i Valfjorden lå faktisk isen fremdeles. Jeg hadde jo tenkt å padle helt inn for å se hva som var der, men helt inn gikk det jammen ikke an å komme. Jaja, det var en liten-straum der som var artig å padle ut. Det var forresten artig straum ytterst og, straum er skøy.

Pause må til. Vi undret oss litt på Nausttradisjonene i den fjorden der, for mens dette sto helt oppå stein langt uti, så var det noen naust med dørene på veggen som vendte FRA vannet, mens noen rett og slett sto på tvers.

Siden bølger er skøy, padlet vi utover mot odden vi lå litt i le for (trodde vi), for å finne større bølger. Det var ikke akkurat imponerende idet vi rundet odden, men vi padlet videre utover og etterhvert tok det seg opp. Det ble ny fartsrekord for min del, på surfinga tilbake. (Artig med GPS, ja, he he)

Så håper vi ferskingen som var med (ikke at jeg er så ufersk sjøl da, men hun var enda ferskere) ikke ble skremt, men fikk mersmak. - Og det tror jeg på. :)

Og her er ruta, ei mil ble det i dag.

Neste tur - snarest mulig!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar - ja takk! :)