Etiketter

Torsdagsrace rundt Børøya

Da var det torsdag igjen, og klart for torsdagsrace rundt Børøya. Enkelte driver jo og trener for racet på Arctic Sea og diverse, mens andre er med mest for at det er kjekt å treffes, og greit å ha en fast dag i uka man padler fast. :) (Det siste er da meg...)

Vel, i dag hadde jeg planer om å forbedre tiden min fra sist gang. Men det var nesten flatt hav, så litt mørkt på det en stund. (Flatt hav er gørr, da sliter jeg kraftig med motivasjonen... Like etter her, eller var det like før, var vel første gang jeg erklærte at nå gidder jeg ikke mer... Men så kom det en båt og laget litt bølger så da gikk det bra en stund til.)

Og se! Her oppi båten sto det publikum!!! De til og med ropte ned til oss! Jeeeeeiiii!!!

Denne gangen var det ingen som jukset, her er bildebevis. Normalt ville enkelte vært betydelig lenger fram i bildet her, etter å ha kuttet innafor holmen til høyre, rett innved brufoten en plass. (Jeg er ikke helt inne på den tjyvløypa, jeg har bare padlet den andre.)

Etter målgang, gjengen på tur inn mot sykehusbukta igjen, hvor mange av oss hadde satt bilene. Halvparten dro videre til hagevandring hos en av deltakerne, men glemte fotoapparatet i bilen så dessverre ingen bilder derifra.

Det ble ikke så mange bilder fra selve racet heller, det var av den gode grunn at hver gang jeg skal ta bilder så padler folk ifra, og det er jækla slitsomt å hente dem inn igjen hele tiden... Så i dag begrenset jeg meg litt mer enn sist. ;) Så klarte jeg da også å forbedre tiden en del, he he. ;D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar - ja takk! :)