Etiketter

Bursdagspadling Vikøya

Bursdagspadling sist torsdag. Grått men opphold og vindstille, fine forhold. Bare Sara møtte opp i tillegg til meg, men vi hadde en fin tur. Noen måtte nemlig ut på tur et helt annet sted, for å hente frakjørt utstyr fra forrige gang… Navn skal ikke selvfølgelig ikke nevnes, men vi håper du er med neste gang. ;) Vi startet på Jennestad.

Det var nesten helt flo, så vi padlet under brygga siden det gikk an. Liten plass til åra, men ellers fint. Helt til vi kom til høyspentskiltet, det var jo litt spooky.

Livsfare riktignok, men vi kom oss levende forbi.

Siden det var såpass flo tok vi turen helt inn til Vikbrua, for å se om det kanskje, kanskje kunne gå an å padle litt opp elva.

Dessverre, vi var litt for seint ute. Vi kunne selvsagt dratt kajakkene forbi, men det er jo ikke like gøy. Så det får vente til neste gang, når det er helt flo. Superduperflo.


Vi padlet herfra bort til Sandøya. Underveis fikk vi se både blå og vanlig brennmanet. Vi så enorme flokker med ender, som sikkert er i myteperioden nå siden de samler seg. Og ved Sandøya fikk vi sett en sel, både oppå en stein og med hodet opp av vannet etter han syntes vi kom for nært.

Vi droppet å gå i land på Vikøya, men her er dokumentert en 10 på skjæret-post. Da er den i boks for både meg og Sara. Vi droppet å gå i land for kake, for nå var det begynt å bli litt kjølig, og det ble stadig mindre lyst.

Flott bursdagspadling. Gråvær ingen hindring. (Denne gang. Forrige gang vi prøvde samme sted endte vi jo opp på kafé.)

2 kommentarer:

Kommentar - ja takk! :)