Etiketter

Klubbpadling til Godvikbotn

Klubbpadling, vi satte kursen mot Godvikbotn denne gangen. Det er en kort padletur fra Torset, men det gjør ikke noe med kort tur så tidlig på sesongen. Det passer fint for folk som vil friske opp, dessuten får man da tid til bål i pausen, uten at det blir så sein kveld før man kommer hjem igjen.

Vi ble fire stykker som møttes på Torset, der det er greit å parkere ved telltur-skiltene. Litt bakke ned derfra til fjæra, men det går fint når man er flere.

Evy, Per og Eirik, blå himmel og blått hav - herlig!

Godvikbotn blir innover rundt odden her. Evy kom helt fra Stokmarknes for å bli med.

Med Langøya og fjellene på Dyrøya i bakgrunnen.

Vi padlet en liten ekstra sving over, bort til selve Godvika, før vi fulgte land inn mot Godvikbotn. Vi la merke til at det gikk folk langs land, det kunne se ut som de hadde med seg noe. Strandrydding kanskje?

Ikke så lang tur målt i kilometer i dag, men veldig flotte omgivelser.

Evy i litt motlys!

Litt på avstand, men de hvite flekkene er altså storsekker med strandsøppel (slike som man bruker f.eks. når det skal hentes med helikopter), fargeklattene i fjæra er folk. De hadde kommet over fra Kavåsen, fortalte de, for å plukke her.

Mannfolk også i motlys.  Men det ble ikke like tøft.

Nei, nå må vi komme oss til gapahuken og få fyrt litt bål.

Her ligger den!

Sånn var livet med karbonkajakk og ocean cockpit, ja. Det hadde jeg nesten glemt. Ikke bare å komme seg enkelt i land på plasser med bare stein.

Grei utsikt fra gapahuken også. Det ble fyr på bålet, omsider. Jeg talte ikke antall forsøk.

Slukket gjorde vi også før vi forlot, og la igjen noen kubber ekstra til de neste som kommer.

Klare for retur. Mulig jeg tar bildet mest for å utsette det å sette seg i kajakken litt, for jeg regnet egentlig med å velte… Det gikk faktisk bra nå også.

Det er altså sti man kan følge til fots utover her, det er en telltur-post like ved gapahuken. Det må jo også være høvelig greit å gå over fra Kavåsen, siden søppelrydderne kom derfra til fots.

Returpadlere i motlys.

Tilbake ved Torset, da spilte himmelen opp et kult mønster.

Takk for turen, fin ettermiddagstur og vi kan notere oss for en ny 10 på skjæret-post alle fire.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar - ja takk! :)