Etiketter

Tannøya, Trinnøy og Tranøy - dag 1

Her er det fint å henge.
Padling i Hamarøy ble riktig så fint! Endelig på tur med hammocken – uten at det egentlig var planen.

Jeg hadde pakket bilen for de fleste eventualiteter, jeg visste nemlig ikke hvor lenge jeg skulle være borte. Jeg bare rømte fra tåka som lå hjemme, og plan A var å kjøre innover og oppover i høyden bort fra den, for å padle med packraften og gå i et område med mange vann.

Nå ble det imidlertid blå himmel allerede i Lødingen, så det fristet plutselig ikke å kjøre så langt som tenkt. Fergebilletten ble betalt før jeg hadde rukket å tenke meg helt om, men allerede på ferga over til Hamarøy revurderte jeg hele greiene. Da jeg kom til Ulvsvåg klarte jeg ikke mer – det ble padling her istedenfor. Furuterreng er perfekt for hammocken, og her har jeg vært før for noen år siden så jeg visste at det var trær i massevis også utpå øyene.

Flotte fjell!

God stemning – og den nye Goproen skal testes! (Dessverre er den plassert bittelitt feil på hjelmen, men det går høvelig akkurat.)

Jeg satte ut ved en liten campingplass, der bilen fikk stå trygt mens jeg var ute. De var ikke så vant med folk som bare skulle parkere en bil og bruke do før og etter tur, så de fant opp en egen pris til meg. Bra service! Tannøya til høyre her såvidt, Ulvsvåg blir til venstre.

Som nevnt – evig nok furutrær! Her ganske tett til og med, ikke like tett overalt.

Goprobildene ble ikke allverdens, men jeg er altså ikke så veldig kjent med den nye utgaven ennå. Det fungerte i hvert fall, jeg var mest spent på hvor lenge batteriet ville vare.

Jeg ble nokså raskt sulten, og fant et greit nok sted å gå i land. Jeg padlet i bukse og kortermet padlejakke, og forbi neste ned ville det øke på med både vind og bølger. Så hvis jeg skulle videre ville jeg helst bytte til tørrdrakt først. Men hva er det vi ser bak på kajakken der?

Jo så sannelig padler jeg med dekksbag bakpå. Ring tusentipset. Årsaken ser vi her - jeg har liggeunderlaget klart i hammocken, så den er bare å rulle ut, blåse opp liggeunderlaget og henge opp. Testkjøring av latmannsmetode.

Oppblåsing går fint med schnoezzel og pakkpose. Kjempelett.

Det fungerte aldeles strålende! Som dere sikkert skjønner, så ble jeg værende her. Det var ingenting å stresse videre for, rett og slett. Jeg hadde jo ferie!

Og corona jordbær!

Hammock ferdig montert, med soveposen klar.

Kajakk i solnedgang.

Utsikt fra soveposen. Dette var ikke feil på noe som helst vis. Plan B innfridde så langt.

Del 2 ligger nå HER.

2 kommentarer:

  1. Nyt ferien og kos deg på tur!

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk, ferien er nok ferdig nytt nå, men koste meg absolutt på tur! Om denne dagen var fin (det var den!) så ble neste dag helt fantastisk. :)

      Slett

Kommentar - ja takk! :)