Etiketter

Niseshow ved Bogvika

Her er jeg på Øksneshamn, klar til å sette ut. Her lå det en død rev i fjæra, men ellers var det en fin tur.

Jeg startet på et vis ytterst i Øksfjorden, og padlet nordover innover fjorden.

Men ikke så langt. Målet var posten i Bogvika. Her er jeg i land og sjekker kassen som står der. Mens jeg var på land hørte jeg noe prusting ute på vannet. Hva kunne nå det være? Jeg gjettet på niser.

Det var det også. Fordelen med packraft da er at den er ganske stabil, så jeg kan tørre å ta fram speilreflekskameraet. Ulempen er at den snurrer så fort rundt at det er litt vanskelig å bli liggende riktig vei. Men tar man mange nok bilder så blir det noe som er ok til slutt. Jeg padlet rolig ut på vågen der de holdt på langt borte, og la meg i ro der. Da kom de nærmere, og ganske nært til slutt.

I grunnen er det et fint område, selv om det er så skjermet at det blir litt «fjordpadling». En dag skal jeg ta turen innover hele Øksfjorden også. Må kanskje sette det på lista for neste år?

En flott dag på havet. Jeg hadde det på ingen måte travelt.

Det hadde ikke disse heller. Det var en del båter på havet i dag, men alle så ut til å bare sulle rundt som meg. :) Ikke så rart, i dette været. Såvidt jeg husker ble det padlet i kortermet denne dagen - og det var likevel varmt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar - ja takk! :)