Etiketter

Hovden og Frugga med Nils

Nils J. holder til i Harstad, der er det ikke allverdens storhav i umidelbar nærhet. Så han tok seg en tur utover sist høst, for å få en smak av yttersida. Værmeldinga sa at det skulle bli passelige forhold for oss utenfor Hovden – vindretningen passet ikke like bra på det andre stedet som var vurdert.

Skiftesanden, her ble det litt oppvarming først.

Innimellom var det flott lys i dag.

Litt mer oppvarming før vi padler utover og ser etter noe bølger.

Der ute ligger Frugga, det var fine forhold for en tur ut dit i dag også.

Lykta på innersiden. Det er ei lykt på andre siden av øya også.

Jeg gikk en tur i land her, for et privat ærend. Det så ut for å være en artig plass å lande. Det ble stadig «artigere» rundt her mens jeg var på land, det ble skikkelig straum rundt her.

Nils ble jo da så klart utfordra på å komme seg i land her etter hvert. På dette bildet ligger han og ser det hele an.

– Ja, hva så?
Det gikk jo utmerket med god timing når det var rolig. Dårlig timing i forsøket litt tidligere ga litt øving på rulle i litt whitewater til høyre for bildet – den satt for øvrig som støpt. Men da tok jeg ikke bilde nei! Det glemte jeg. Det var faktisk så pass action på den siden av skjæret da det skjedde at jeg hadde ikke tro på at det kom til å gå, men den rulla hans er visst blitt ganske så solid nå. Imponert!

Etterpå padlet vi litt utover her og der til vi fant litt bølger, men det var ikke helt dagen for de store utskeielsene dette her. Det viste seg også at kameraet jeg hadde stående på kajakken gikk tomt for batteri like etter vi hadde kommet ut av havna, så det hadde jo nesten ikke tatt bilder.

Flott lys mot Hovden da vi padlet i retur, det ble jo nesten en solnedgang, dette.

Harstadværingen hadde i hvert fall fått en smak av yttersia, en fin dag på havet. Takk for turen. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar - ja takk! :)