Etiketter

Klubben til Gjæva 5. mai

 

Det kan jo nesten se ut som julepadling dette, men det er altså en onsdagspadling fra først i mai, som det ser ut for at jeg har glemt å blogge. Så den kommer nå. Vi startet en gjeng fra klubbnaustet og satte kursen mot Risøya, men på dette føret lå det nesten i lufta at vi skulle ende opp på Gjæva. Her er det Lillian, Leif Hermann, Berit, Wenche, Trond og Trine med Møysalen langt der borte tror jeg.

Litt usikker på hva det er Lillian viser fram her, men det ser i hvert fall ut til at Trine, som er på besøk fra Harstad, får litt lokal guiding i området.

Wenche og Berit passerer spissen av øya. 

Trond og Møysalen. 

Her er vi vel i innspurten til Gjæva tror jeg, er surten av den vi ser til høyre i bildet. Ja, for det ble jo Gjæva i dette været så klart. 

Der gikk vi i land og tok pause. Lenger bort var det litt skipstrafikk. Men jeg husker ikke hva båten het, dessverre.

Strandliv i mai…

Det er ganske fint her ute så tidlig på året også, i grunnen. Tror først i mai må være det tidligste jeg har vært her.

Stier krysses i sanden… Det var ganske mye fuglespor her også. Mener å huske at jeg så en kul fugl på denne turen, men hvilken det var har gått i glemmeboka. Kan det ha vært steinvender? Den så jeg jo en del ganger i år, faktisk. Etter noen års fravær. Disse sporene er dog fra større fugl enn det. Måke eller gås?

Vi satt en stund på land og pauset, men ikke alt for lenge – det blir kaldt, så tidlig på året. 


Jeg benyttet tydeligvis anledningen til å få mai-rulla på plass, og en eller annen (har glemt hvem) var elskverdig nok til å ta bilde. 

Sånn så det ut under vann. 

Ved Risøya traff vi på Chipo, så ble hun med derfra. 

Her er vi ikke så langt unna naustet, jeg husker ikke hvem jeg har fått de siste bildene fra heller. 

Flott lys, og bra start på onsdagspadlingene. Jeg var jo ikke kommet i allverdens form ennå, men det gikk såvidt jeg husker ganske greit med en sånn rolig tur som dette. Men det var langt nok, husker jeg.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar - ja takk! :)