Etiketter

En kjapp tur utpå Sortlandsundet

Var spent på været i dag, det har meldt vind men da er det alltid et spørsmål NÅR den har tenkt å dukke opp. Jeg sto opp til "flatt hav" og sol! :D Mens jeg spiste frokost og rigget til skyet det litt over, og ble litt skummel himmel, men det var ikke så farlig. Det er vind som er verst hvis jeg skal padle, så.

Hadde ikke sjekka tidevannet, og det var ganske så lang fjæra i dag. Sist kunne jeg dra kajakken på snø og is helt ned til vannet, i dag måtte jeg dra på snø og bære et stykke før jeg kunne dra videre på tangen. Hver gang spent på om jeg skal tryne i alle steinene, men det gikk bra i dag også. :) Det var dessverre ikke ferske oterspor ved naustet i dag, som de siste gangene jeg har vært der.

Langfjæra ga et litt annet landskap enn jeg er vant med. Det er langgrunt og mye steiner hele veien bortover fra oss. Det var visst på et ekstra "flatt" nivå nå, for jeg traff stadig bunnen og steiner med åra, så jeg måtte litt lenger ut enn jeg først så for meg. Blir artig å prøve en gang det er helt blikkstille og helt lyst, så er det sikkert masse kult å se på bunnen der.

Her en stein som stakk opp med masse skjell på. Padla videre etter å ha tatt dette bildet, til det kom en slepende lyd og så et "bong". Og der sto jeg. Fast. På en stein. Den var som designet for å fange padlere på! Den var flat oppå, og skrånet oppover fra den siden jeg kom. Nesten som en slipp, bare at den sto ute i vannet... Baksa en del for å komme meg løs uten å bikke ut i vannet på ene siden... Var nok et syn mens jeg holdt på. :D Men det gikk bra det også. :)

Her padlet jeg gjennom da jeg tok turen til Jennestad, da var det bare noen steiner som stakk opp. Men i dag måtte jeg faktisk antagelig ha padlet ut og rundt staken. Det stakk masse steiner såvidt opp der det ser ut som det kanskje går å komme gjennom. Ganske drøy fjære i dag, ja.

Her bortover forbi de naustene var det jeg padla i dag. Sånn som fjæra ser ut, er bunnen ganske så langt utover, faktisk. Bare mindre tang på det som er under vann her på bildet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar - ja takk! :)