Etiketter

Ringstad

Bare en kjapp tur utenfor Straumsnes/Ringstad i går. Det skulle blåse en del, men utenfor Ringstad er det så mange holmer og sånt at det pleier alltid være ganske stille der. Så jeg tenkte å padle innimellom der, og så til en liten strand for å friske opp egenredning og sånt. Her er hurtigbåtkaia på Straumsnes, og en gjeng kajakkpadlere på våttkortkurs, som plutselig dukket opp innmed der. De forsvant imidlertid ganske kjapt inn til roligere farvann igjen.

Det var ikke særlig med bølger, siden det er så lite plass å bygge dem opp på - men det var til tider god dreis på vinden. Jeg fant blant annet ut at jeg er ganske mye bedre på å snu båten opp mot vinden til den ene siden, så det kan være lurt å huske hvilken side det var... Hvis jeg ikke padla i det hele tatt holdt jeg drøyt seks kilometer i timen, padla jeg baklengs hadde jeg bare 1-2... Og dette var altså i et ellers relativt skjermet område, så han var nok sterk her på sine plasser i går. Det må bare roe seg før ASKR altså!

Og når jeg først har nevnt ASKR - her er Ringstad, hvor lunsjpausen på første dag av langrable skal være. :) Sånn bare for å ha vist det fram. :)

Lange turen blei det ikke, men vinden tok såpass tak i åra selv med 90 graders vinkel at det blei i grunnen tungt nok. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar - ja takk! :)