Etiketter

Teistpollen

Egentlig ikke i humør til padletur i dag, grått og trasig. Men strengt tatt ikke i humør til noe som helst annet heller i dette grå været, så da er egentlig padling det greieste. :) Satte ut ved Bøveien, for en tur til Teistpollen på andre siden av fjorden. Fant meg en perfekt stein for "brygge", eineste noen hadde satt den langt opp på land da vi kom i retur... Eller var det blitt fjæra...

Medpadler hadde visst tatt bilde av meg på den flotte brygga. :) Ser apparatet hans reagerer ganske likt på fargene på en sånn grå dag som mitt gjør.

Selv om det er le av fjellene her, var det litt vind, men det bygger seg ikke akkurat opp store bølger. Men man for raskt bakover i motvinden, om man stoppet for å ta bilde... Her ser vi innover Teistpollen.

- Og her ser vi utover. Sandset midt i bildet, her setter man gjerne ut når man skal på ASKR.

Ganske fint innover her. Som seg hør og bør så vi teist her (Teistpollen må jo ha teist!), men det var nok enda flere løvsangere. Hørte trilling og tralling av løvsanger hele veien både innover og utover. Det kan jo ha vært én stalker-løvsanger så klart, men jeg tror nå heller det var en hel gjeng som bodde der. :D

Ganske stilig stein der, mye rødt i den.

Kul topp, artig bekk.
Tripp-trapp-foss...
Som ikke er så veldig stor, egentlig. :)

Det blir ikke allverdens til bilder i gråvær. Det er egentlig ganske klart vann her og jeg kunne sikkert tatt kule undervannsbilder med bedre lys - men så har man en god grunn til å dra tilbake en annen gang, heller. :)

3 kommentarer:

  1. Fina bilder. Det blir alltid bra när man väl kommer iväg och paddlar även om det känns jobbigt innan man är på havet

    SvarSlett
  2. Så herlige bilder :)

    SvarSlett
  3. Ikke sååå herlig med gråværsbilder da. ;)

    SvarSlett

Kommentar - ja takk! :)