Etiketter

Sopp og båt

(Stælt bilde, gadd ikke ha med kamera sjøl)
Siden tørrdrakten min er sendt av gårde får dette kvalifisere til tur. I går var jeg nemlig på ikke mindre enn tre turer - men ingen av dem i kajakk. Det første var en sopptur, men det ble minimalt med sopp. På retur ble det imidlertid en tur innom et ekte loppemarked, hvor jeg fikk kjøpt en sånn der "kriseduk" som man tuller folk inn i hvis de blir skadet og sånn. Snedig.

(Stælt bilde)
Så ble det en sopptur til et annet sted for å finne fatt i mer. Der var det noe sopp, men den var små og delvis gjemt - til og med sånn her kunne den stå! Grrr. Vel, tilsammen ble det såpass at jeg nå har litt kantarellsalt stående til tørkings.

Neste var båttur. Stille på sundet, og fint lys.

Men bak båten sto det en sånn her og bråket. God fart ble det da, men veldig bråkete.

Måkene la seg rundt båten og ventet, men de ble nok like skuffet som oss. Null fisk.

Vi så litt mer på lyset før vi tok båten til Rødbrygga og spiste hamburger, heller. Man kan jo ikke gå sulten bare fordi man ikke får fisk.

 Mer fint lys, sett ut fra styrhuset.

På vei inn mot Stokmarknes kjørte vi forresten forbi disse her, tre alker i vinterdrakt. Det var jo lett å se på nebbet at det var alker, men jeg har faktisk ikke sett dem i vinterdrakt før, så det hvite på haken forvirret meg litt. Så der lærte jeg noe nytt.

Det ble bare finere og finere lys inn mot land. Tipper kajakkene er passelig pist på meg, som måtte ligge på land begge to i dette været.

3 kommentarer:

  1. Dårlig gjort å reise fra barna på dette viset...... :)

    SvarSlett
  2. Fint å være på havet, også i andre farkoster enn kajakken. Ser ut som du har hatt en fin tur. Flotte bilder. :)

    SvarSlett
  3. Ja det var antagelig litt dårlig gjort, men som Stein-Evert sier - det er ok å være på havet uansett. :) Dog var det i meste laget bråk for meg, så neste gang blir det nok kajakk igjen. :)

    SvarSlett

Kommentar - ja takk! :)