Etiketter

Verholmen

Kort padletur i dag også. Mens Harstad-gutta padlet med knølhval, padlet jeg bare en kort tur heime. Buhu. Men i det minste funket de to kortepadleturene i slutten av uka, så jeg slapp hauverk! Derfor tok jeg det med ro i dag også, for at det skal fortsette på samme viset.

Egentlig hadde jeg litt lyst til å padle ut hit til Fiskholmen, men det var såpass med båttrafikk på sundet at jeg droppet det. Kryssing av sundet er nå heller ikke ideelt så lenge tørrdrakten ikke har kommet tilbake. (Nå må den vel begynne å nærme seg her igjen? Håper det.)

Bare sånn at ikke alle skal tro at det er så fint og flott uansett hvor man snur seg hen her. Sånn her kan det også se ut. Her er det renovasjonsanlegg i et gammelt grustak. Lite sjarmerende. Når man padler forbi her ser man heller andre veien. (Mot Fiskholmen altså.)

 Etterhvert ble det veldig fine farger ut imot Gavlfjorden. Havet lå flatt i dag.

Dessverre kom jeg seint i gang, så jeg padlet bare rundt Fiskholmen. Her den lille stranda som er der, sanden var litt artig vasket opp i sånne striper. Værene gikk her ute fremdeles, håper ikke de er avglemt der ute. :)

Dette ble jo litt kult, så nesten manipulert ut? Lå mange fjær i vannet i dag. Så fjæreplytt i dag også, og teist og hettemåke i vinterdrakt. Det har jo kommet snø i fjellene og det er stadige minusgrader - men det er da bare høst ennå? Det er IKKE vinter ennå. Nei.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar - ja takk! :)