Etiketter

Det rulles

Illustrasjonsfoto
Det har vært grått og regn i hele helga, så jeg har ikke kommet meg ut på tur. Bestemte meg to ganger i dag for å dra ut tross gråvær - men i neste øyeblikk dundret det på taket så jeg ombestemte meg igjen. Men jeg kom meg om ikke annet i bassenget.

Jeg fikk en dag telefon fra en kar som hadde lest bloggen og lurte på hvordan i all verden det kunne ha seg at jeg ikke hadde klart å lære meg rulla ennå. Så jeg har fått meg en slags rulle-mentor, plutselig. Fredag fikk jeg beskjed om at det fantes en bra film om emnet. Jeg fant ut at det gikk an å laste ned, og så hele filmen før treninga i dag. Det viste seg at det ikke var rett film, men den jeg så må ha vært ok den også, for jeg rullet flere ganger i dag.

Selvsagt, siden GoProkamera lå hjemme. (Derav illustrasjonsbilde fra en tidligere gang.) Nå var det ikke rulling jeg egentlig prøvde, jeg skulle bare holde på med åra og teste hvordan den må ligge i vannet og sånn. Og så fikk jeg paddet litt på Inuken så jeg satt litt mer fast oppi enn før. Og vips, så var jeg plutselig oppe, et par ganger.

Så, damen som syntes jeg var flink som holder på selv om jeg ikke liker å være under vann, blir muligens enda mer imponert når dette leses. :D hi hi hi.

Må forøvrig ta med en kul kommentar jeg fikk på epost (om noe helt annet) her om dagen, fra en som hadde lest forrige innlegg:
"PS
Så filmsnutten din med inuken. Måtte plutselig le: Rett forfra ser du ut som "Darth Vader" i Star Wars-filmene"

Vel. Jeg har ikke lært å rulle, men jeg har rullet, og da må det gå an å lære seg ordentlig hvis jeg bare holder på litt til. Det er en plan.

6 kommentarer:

 1. Juhuuuuuu!! Grattis! Om ikke rulla akkurat er bankers ennå- du kan å rulle!

  SvarSlett
 2. Kan og kan, fru Blom. Noen ganger så. :)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med rulla! Kjekt å rulle! :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjekt og kjekt... Blir veldig kjekt om jeg lærer det såpass at jeg kan klare det hvis jeg går plutselig uforberedt rundt, i hvert fall. :)

   Slett
 4. Trur æ må komme rullanes utover igjen....æ som kjøpte mæ ny badebukse og alt.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja! Til helga e det basseng både lørdag (Bø) og søndag (Sortland) igjen. :)

   Slett

Kommentar - ja takk! :)