Etiketter

Rulle og greier

To stk bassengtreninger i helgen, det passer fint for folk som driver vanntilvenning. I Bø fikk jeg prøvd å rulle med egen Inuk, det var gøy. Flere mislykkede forsøk enn vellykkede, men viktigst at jeg tør å prøve. Her med backup-mann som kan skimtes i kanten av bildet. Ramler delvis løs av Inuken også når jeg går rundt, men jeg fikk litt mer føling med hvor hen der er den bør paddes. Kjekt.

GoProkamera slo seg imidlertid HELT vrang her. Som tidligere på dagen sluttet det bare å filme helt etter eget forgodtbefinnenede. Jeg fikk en drøss med 5-8 sekunders filmer. Det viser seg at den kun har filmet det aller dårligste forsøket (se film nedenfor...). Ett eneste forsøk, det dårligste. Kamera er altså ikke bare ustabilt, men direkte utspekulert og ondskapsfullt!!!

Vel, det er et nytt på tur og så skal de få dette i retur. Jeeei! (Det BØR være bedre.)

Så det var alt jeg har fra Bø, én film og ett bilde. På Sortland funket det plutselig bedre. Jeg begynte med light-rulling, altså en som står og holder med åra. Jeg trodde jeg da skulle få trent bevegelsen skikkelig inn. Det slo feil, to forsøk rett i dass. (Også med i filmen... for eventuell underholdningsverdi...)

Etter litt grubling kom jeg fram til at det ikke funket med hjelper uansett. Jeg må gjøre det i min egen fart og rytme. Åreføreren (i filmsnutt omtalt som "hjelper") ble sagt opp grunnet manglende oppdrag. Jeg gikk solo.

Det var bare å prøve sjøl, dog med to stk nødhjelpere som backup. Synes noen av bildene GoProen tar blir rene kunsten, forresten? Dette var da stilig?

I made it! To stykk lykkelige nødhjelpere (nå fri til kaffedrikking og denslags, trodde de nok) og en stk forvirret ruller.

Syntes alle bildene så akkurat likedan ut, så jeg la dem oppå hverandre for å sammenligne. Det er forskjell likevel. Tøft. Men jeg ser, uten at jeg en gang har peiling, både her og på andre bilder og film, at jeg selv om jeg kommer rundt - gjør det meste feil. Begredelig. Inuken er en snill båt sånn sett - den går ikke bare fort rundt den ene veien, den er like grei når man skal tilbake opp igjen også. Kan være en fordel egentlig, totalt sett?

Her så det bittelitt mer proft ut?

De dokumenterte rullene i løpet av helga, inkludert noen grelle eksempler... Enjoy.

10 kommentarer:

 1. Trudde ikke man skulle støtte seg i botn med åra for å komme seg rundt. ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, det er ikke lurt når det er mange meter ned i hvert fall, å belage seg
   på det. Da må man i tilfelle ha fryyyktelig lang åre...

   Slett
 2. Trudde ikke man skulle støtte seg i botn med åra for å komme seg rundt. ;-)

  SvarSlett
 3. Æ syns nu du e steike flenk!!!
  Hilsen Monica Fj

  SvarSlett
  Svar
  1. Ikkje saint? Djævelsk!!! :D

   Steike mykje flenkar enn æ va, hvertfall. ;)

   Slett
 4. Tssssssas, synes du e flink jeg! Det er utrolig mye kulere å rulle med feil og mangler, enn ikke å rulle!Nemlig!

  SvarSlett
 5. Nu fikk æ også lyst til å rulle. Men nu snør det ute, så.....

  SvarSlett
  Svar
  1. Ute, åh, det e jammen lenge til æ ska prøv å rulle ute. Det høres svinekaldt ut.

   Slett
 6. Ja, jeg synes det var en fornøyelse å se på.
  Jeg synes du er helt knall:)

  SvarSlett

Kommentar - ja takk! :)