Etiketter

Lille Urtind og hjemmepadleområdet sett ovenfra

Lørdag ble det ingen padletur, da "enkelte regnbyger" viste seg å være én sammenhengende, lang byge. Jeg hadde tenkt meg på overnattingstur til Gaukværøya, men det var rett og slett ikke sikt for å padle utover der. (I tillegg til en del vind, utrivelig kombinasjon for teltliv også.)

Søndag blåste det godt på sundet, men jeg kunne tenke meg å se i høyden hvordan straum og vind var i kombinasjon på sundet. Så jeg kjørte til Maurnes, og trasket oppover her. Fin skogsvei et godt stykke, og så er det fin sti videre til Urtinden.

Hurtigruta kom forbi mens jeg trasket oppover. Det var fint vær, kjølig men for å gå i oppoverbakke var det helt passe temperatur.

Tettegress synes jeg er så stilig. Ganske smått, og så kul kontrast mellom den lille, lilla blomsten og det limegrønne bladverket.

Her er padleområdet mitt sett ovenfra og tvers over sundet. Jeg har visst husket å sette på alt annet enn hvor jeg selv bor... Men når jeg padler rett over hjemmefra, kommer jeg til Kringelskjæret - og det har jeg satt navn på. :) Forhåpentligvis lesbart om man klikker på bildet så det blir større.

Her står jeg samme plass og ser, men helt annen vei. Her ser vi vel ut Gavlfjorden, mot Alsvåg, Gisløya og så kommer Klo og Stø videre utover der. Mulig vi ser Anda fyr også, langt uti der.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar - ja takk! :)