Etiketter

En treg start på året

Årets første rulling gikk altså i dass, som meldt før. Jeg satt inne hele jula til tross for lang ferie, jeg klarer bare ikke å komme meg ut i kajakken. Sur. Lei. Forbannet. Det går liksom ikke over så fort denne gangen. Ikke hjalp det å blogge om mai du skjønne milde heller.

Til slutt tenkte jeg, i går kveld, at da må jeg bare komme meg ut. UT. Ute var det skiftende skydekke, og rimelig full måne. Guvåghytta. Mørketur til Guvåghytta fra Ringstad, det må gjøre susen. Jeg pakket nesten alt jeg eier og har padle- og turrelatert i bilen og kjørte - nesten - av gårde.

I siste øyeblikk kom jeg på at hvis jeg skulle padle var det sikkert lurt å ha kajakken også med. Så jeg gikk ned i kjelleren (jada, nå var jeg der bokstavelig talt også) og hentet den. Der lå to Nordkapper i ubruk, som en påminnelse på at nå er det en måned siden jeg purret forhandleren, to måneder siden eposten før der, som jeg heller ikke fikk svar på.

Jeg ble ikke mindre sur av dét, kan man si. Det var jo en Nordkapp jeg trengte på denne turen (også)!!!

#$%&/%$#&/(%$#%/()&%/&(%$/&()%$/(

Dette bildet er selvsagt fra i dag. For da jeg omsider kom til Bø var det sent på kveld og jeg var trøtt. Så trøtt at jeg gadd heller ikke henge opp hammocken i et par trær ved foreldrehuset. Jeg okkuperte heller dét og sov, for å komme meg tidligere opp i dag.

Jeg kom meg forsåvidt opp ikke alt for seint, egentlig. Og det var perfekt vær, egentlig. Litt skiftende, vestavær og til tider laber/frisk bris pålandsvind. Jeg kjørte rundt og så hvordan det var de forskjellige aktuelle plassene. Her er fra Fjærvoll.

Men fikk jeg kajakken ned av biltaket og kom meg utpå? Nei. Jeg kjørte hjem igjen. Dette ligger an til et jækla labert år, rett og slett.

Fortsettelse følger. Kanskje.

6 kommentarer:

 1. Snart suser det sikkert over furukrona igjen .. Hold blanke ark og fargestifter klar .. For om ikke idag, så kanskje i morgen ..

  SvarSlett
  Svar
  1. Du må gjerne ha rett, jeg håper det. Jeg begynner IKKE med ski. Nei.

   Slett
 2. Låter som du har ett bra läge för att det ska kunna bli så mycket bättre! Nu går vi mot ljusare tider... ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Godt poeng - det er bare å håpe på finvær framover så man får sett sola igjen snart. Det begynner rett og slett å tære på nå. Tror jeg skal gjøre litt research for å finne ut hvor jeg kan få sett den først...

   Slett
 3. På Camp RulleRolf skinner solen nesten bestandig...... He he jeg har nok klart å glemme kajakken hjemme jeg, kommer ned til brygga og tar på meg vesten og skal ta ned kajakken av taket..... som ligger i garasjen, det er flaut.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det tror jeg på, var flaut nok å være så nært… Men det hadde jo strengt tatt vært like greit, jeg brukte den jo ikke uansett. :(

   Slett

Kommentar - ja takk! :)