Etiketter

Hvor hen går turen?

Det er straks påske, og dermed masse fri. For første gang på årevis har jeg sammenhengende påskeferie også litt utenom rød-dagene. Så hva skal man finne på? Padle, så klart. Men hvor hen?

Hamarøy, tenkte jeg først. Jeg har begynt litt å samle på å padle rundt ting. Men så skulle jeg sjekke hvor langt det var, og da viste det seg jo – igjen – (har oppdaget det før også ja, men glemt det) at Hamarøya er jo fanken ikke noe øy. Det er liksom ikke bare å sette fra seg bilen og padle rundt tilbake til bilen.

Jaja, da får jeg starte hjemme og padle rundt Hinnøya og hjem igjen, da, tenkte jeg. Men den viser det seg er så stor at jeg får det i overkant travelt på turen. Det var som…

Så hvor skal jeg dra hen? En tur til Våje kan være aktuelt, for å sjekke om hytta fremdeles står etter at Ole var innom området. En tur til Guvåghytta kanskje, og Gaukværøy… Men det er jo de vanlige. Nå har jeg jo tid nok til å ta en lang eller to mellomlange turer.

Skal du padle noe jeg kan slenge meg med på, kanskje? Eller har du lyst til å slenge deg med meg noe sted? Gi et pip. Eller om du har en god idé. Jeg er litt blank. Men Nordkappen må vel få seg en jomfrutur, den er jo omsider betalt og ervervet. (Minus det som det vil koste å få den i stand sånn høvelig som den skulle være, så klart.) Fullt mulig at jeg tar flere korte og en litt lengre tur, eller en mix. Jeg burde jo fått testet litt bølger og rulling, redninger og sånt også i løpet av påsken. (Strengt tatt et must.) Men trivelig tur funker også fint – helst litt av alt, egentlig.

Status på rullefronten
Arkivbilde
Sist lørdag var jeg med Bø-klubben i bassenget. Det var veldig morsomt, masse unger som syntes det var skøy å prøve kajakk, og flere voksne som ville prøve å lære seg å rulle. Det kan jo være særdeles underholdende i seg selv.

Til slutt kom jeg på å rulle selv også, det gikk selvsagt ad undas på første forsøk som vanlig. Re-entry gikk svopp greit. Ene siden, andre siden. Greit og greit - jeg kom opp, men det kjentes ikke sånn lett som det skal. La meg ned på siden og scullet - det gikk helt greit selv om jeg aldri har lært det. Andre siden - helt greit det også.

WHY???!

Grunnkurs UNG
Sist søndag startet klubbens første ungdomskurs noensinne. Det ble som forventet veldig gøy. Sju ungdommer imponerte med alskens sprell. De tar jo ting irriterende lett rett og slett. En av dem cowboy-entret Inuken min i løpet av kvelden. Bare å ta av seg hatten for.

Neste gang skal vi være ute, det blir enda mer skøy.

PS. Ta det med ro, episode 3 fra Vinterpadletreffet har ikke utgått, det må bare vente litt til. ;)

2 kommentarer:

 1. Start i Skutvik, sør og rundt Engelsøy(Telt f.eks sørvest på Nattmålsøya), kanskje andre øyer lengre ut i Valsvær. Så f.eks opp til Brunvær og Flatøy nord for Engelsøy, på innsiden eller sundet inn fra sør er det fine plasser og så tilbake til Skutvik.
  Utrolig flott område, blant de fineste på kysten IMO ..

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for tips, skal se nærmere på dette området. Burde være håp om hengekøyetrær der, også. (y)

   Slett

Kommentar - ja takk! :)