Etiketter

Førstegangsbepadling en perlemordag

Jeg våknet sent i dag, men heldigvis hadde jeg avtalt padling med Roger, sånn at jeg kom meg på havet likevel. Hadde jeg ikke det, så spørs det om jeg hadde kommet meg ut - men når man først har kommet seg ut døra, så er det jo verdt det. Det er en stund siden jeg har padlet nå grunnet sykdom, men nå burde jeg være frisk nok.

Himmelen var forresten gått amok i formiddag. Perlemorskyer har jeg sett før, men i dag var det ganske så mye av det, også. Stilig fenomen. Dessverre rakk det å skye litt over og perlemoren forsvant før vi kom oss utpå.

Men! Det var stor flo! Stor flo er kult, av mange grunner. Det er lett å komme til havet. Men det skjer også noen steder at man kan padle til steder man ellers ikke kan padle til. Nettopp det skjedde i dag. Denne lille dammen vedder jeg på har ikke vært bepadlet før. Selv om den er rett i nabolaget mitt. Den er jo så liten at det er aldri vits - men nå gikk det jo an å padle inn her fra havet. Stilig!

(Nå er jo alle nordpoler og sydpoler dratt til på de fleste andre måter enn baklengs naken, så jeg holder meg til mindre ekspedisjoner førstegangs.)

Dette er lavvoen fra midt i det forrige bildet. Den er også ganske kul, som vi ser. Hvor mange lavvoer har innebygd styrhus kanskje? Tipper det er ganske få. (Ja seriøst, det er bygget sammen. Kult.)

Vi tok turen bort til Verholmen. Det er ganske lenge siden jeg har vært her borte nå. Ikke så mange båter, kun denne seilbåten som lå ute nå.

Stranda var selvfølgelig under vann. Men jeg så noen kule isklumper som lå og duvet helt innerst, som jeg tenkte å ta kule bilder av. De viste seg imidlertid å være bobleplast. Fortsatt med smell i, faktisk. Den gikk rett i søppelet da jeg kom hjem.

Foto: Roger Hay
Det ble ikke så lang tur i dag, men det var fint å komme seg i kajakken igjen i hvert fall. 


7 kommentarer:

 1. Happy New Year Mia and many safe paddles in 2017!

  SvarSlett
 2. Ett riktigt Gott Nytt År önskes dig med många upplevelser med o utan paddel!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, det samme til deg. Det ble ikke med paddel den første dagen i hvert fall - veldig liten sikt ute.

   Slett
 3. Looks a great day for a paddle Mia - and that sky is soooo beautiful.....

  Glad Hogmanay til deg, jeg ønsker deg helse og lykke i 2017

  :o)

  SvarSlett
  Svar
  1. It would have been even greater if I got out of bed a bit earlier. :) Happy Hogmanay to you too, and a great 2017. :)

   Slett
 4. Et riktig godt nyttår til deg Mia og kanskje vi sees på Camp RulleRolf i år 25 og 26 mars ;ø)

  SvarSlett

Kommentar - ja takk! :)