Etiketter

Havgløttn

Det er sannelig ikke mange timene med lys for å padle i om dagen. Det er for såvidt like greit ettersom jeg har noe virus i halsen som gjør at disse latexhalsene ikke direkte passer for tiden. Det kunne vært bedre tider på året denne påtvungne ferien hadde passet bedre, ja. Kajakk på taket vitner om et håp om bedring i løpet av julen - det har ikke slått til så langt.

Det er i grunnen litt synd, for den lille tiden det er lyst har det noen dager vært flott. Sånn som på første juledag, da var det lite vind men bra med drag i havet. Det er sjelden det lager så mye bråk i vindstille, i hvert fall.

Dette flyet, på vei fra ett eller annet sted jeg ikke husker til Dubai, bevitnet at sola fortsatt finnes, selv om den ikke er over horisonten. Men det nærmer seg stadig!

Det ble en liten tur til Havgløttn i Mårsund for å se på havet. Det ble ikke stort med dunderbølger akkurat her, men fine farger. 

Det var forresten en interessant stripe på havet lenger ut. Et straumskille, muligens. Den som hadde vært i kajakk kunne sjekket det ut, men det var ingen av oss denne dagen.

Her er Havgløttn, åpen for besøkende. Det trengs visst litt vedlikehold snart, for noen har tråkket gjennom på tur bort her. Passe råttent.

Siden jeg var her sist er det laget en liten "veranda" nedenfor selve hytta. Her var det fint å stå, for vinduene i hytta var helt rimet igjen. Null utsikt der, men her var det strålende.

Flotte farger generelt i dag.

Ellers, så kjøper jeg meg kajakkbil i julegave. Det blir spennende, håper virkelig at kajakkstativet fungerer som planlagt på den. Ellers kan det bli litt trøblete.

8 kommentarer:

 1. Nyansar i blått! Fine bilder!😊

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, det er ganske blått for tiden, ja. :) Ispedd litt andre nyanser i klarvær. :)

   Slett
 2. Yes, Delicate ice blooms. Any luck with Touran van ? Sun is only legend. Get well soon - New Year paddle ?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hopefully the Touran will be on it´s way here soon. :)

   Slett
 3. Did Santa bring you a new kayak?

  SvarSlett
  Svar
  1. Not this year. I paid santa to bring me a new car, so...

   Slett
 4. Ikke like heldig med været ser jeg ;ø)
  Flott ikke padle innlegg da

  SvarSlett
  Svar
  1. Dette var dagen med fint vær. Ellers har det vært dritt eller bare sånn passelig. Menmen, det er jo typisk julen egentlig.

   Slett

Kommentar - ja takk! :)