Etiketter

DNT Ung fra klubbnaustet

Padletur bærre for ungdomma! Bortsett fra meg som var så heldig å bli spurt om å være turleder, og Martin som ble spurt om å være medturlederen min da det begynte å bli en del påmeldte. Det ble i det hele tatt masse folk. Ei tante kom padlende bortover med en av deltakerne, og to fedre hjalp til i sjauinga før de ble sendt av gårde på egen padletur.

På selve ungdomsturen ble det åtte ungdommer i tillegg til meg og Martin, det synes vi var kjempebra! Været ble jo akkurat som vi hadde bestilt det. Ja, kanskje ørlite mer vind enn jeg hadde foretrukket når tre av ungdommene ikke hadde padlet før, men det gikk nå helt fint. Disse ungdommene tar jo utfordringene på strak arm! (Gjerne oppned eller attfram, hvis det står om.)

Vi padlet delt opp i korte etapper, og fant på litt forskjellige ting underveis. Med Møysalen som kulisse, til og med.

Spasere att og fram på flåte var vi naturligvis innom, og her øves det til avslutningsnummer på turen.

Dette var bare en relativt kort ettermiddagstur siden det var veldig varierende erfaringsnivå, hovedsaken er jo dessuten å være på tur. Så vi gikk i land på ei fin strand.

Dette eggeskallet fant vi på stranda, vi syntes det så litt nyklekket ut men det er ikke godt å vite. Kanskje var noen blitt ranet? Det var i hvert fall ikke et helt egg, på andre siden var skallet borte. Det så mindre ut enn et måke-egg, kan det ha vært en tjeld sitt? Jeg er ikke sikker.

What's up?

Martin hadde utfordret ungdommene på å finne kråkebolle til ham, i så fall skulle han spise den. Innsatsen var høy, noen ble våte i håret og andre hadde fått med seg lekk tørrdrakt så der ble det gjennomvått, gitt. Sånn kan det gå når man har det artig og bading blir fristende.

En kjempetur med flotte ungdommer i DNT Ung, som vi i padleklubben synes det var skikkelig stas å samarbeide med. Hvorfor fantes ikke sånt da jeg var ung? Nuvel, jeg får jo være med nå da, he he he. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar - ja takk! :)