Etiketter

Innerst i Steinlandsfjord

En ørliten padletur i dag også.  Har ikke helse til noen langtur for tiden, men småturer skal være bare positivt, så da var det bare å hive seg med når man ble invitert. Turen gikk til Steinlandsfjord i Øksnes, vi satte ut innerst i fjorden. Padla litt utover på andre siden, og tilbake igjen på denne siden. Det var noe grått og kjølig, men uteluft er nå bedre enn inneluft uansett. ;)

Et lite stykke ut ble jeg plutselig padlende alene, karen bak meg hadde stoppet helt opp - ja sågar tror jeg han padlet baklengs et stykke. Joda, noe blankt var oppdaget i fjæra... Hva kan det være? Tauet lå fast i tang og stein, ikke råd å få laust med åra nei, her må man på land!

Tadaaaa! Et flott lite kajakk-anker i rustfritt materiale. Det lønte seg å ta turen på land. (Jeg synes nå det hadde vært morsommere om han ramla i vannet, hadde blitt mye bedre bilder av det... Men neida, det gikk så greit så.)

Bekker og elver har voldsom lyd - rett og slett fullstendig overdimensjonert lyd. Denne lille bekken hørtes ut som en brusende elv. Men den var litt fin, med det at man så den nedover nesten hele veien.

En liten vik inne i fjorden, like før rasteplassen.

Dette tok mesteparten av tiden i dag - pannekakesteiking! Jeg har nemlig fått meg nytt kokeutstyr, og det måtte prøves. Det hadde nok vært enklere å steike heime og så heller varme opp. For det lure med settet er at det er lite og kompakt (to små kasseroller med lokk, og gassboks/brenner går nedi) - og da blir pannekakene også veldig små!

 Vi steikte og steikte, men ble egentlig bare mer og mer sultne...

 Men godt var det!!! Disse flaskene med syltetøy på er utmerket for å ta med seg på padletur.

På campingvognplassen var det forskjellig- enkelte spikertelt var store som hytter - noen så til og med ut til å ha anneks også. Jaja, noen trives best faste plasser på land (nei, campingvogner har ikke nødvendigvis skilter), mens andre trives her og der til vanns. :)

2 kommentarer:

Kommentar - ja takk! :)