Etiketter

Sigerfjorden

Endelig på tur med kajakken igjen. Det har vært mye andre greier i det siste, men nå passet det med både kropp og anledning. Hodepine trengte en luftetur - og en lett, rolig tur i dette været er nok den beste medisin for det meste.

Stortinden vi ser rett inn Sigerfjorden ligger fortsatt snødekt og flott!

Flotte farger og kontraster med fjære og fjell, himmel og sjø.

Her ser vi ut fjorden, tettstedet til høyre og i den disige bakgrunnen kan vi skimte Sortland by.

På Åserøya sto dette rakkelet her, som vi lurte på hva var for noe. Gikk ikke i land for å sjekke det nærmere, så jeg lurer fortsatt.

Nå kan det ha med at det er flere måneder siden siste padletur, men jeg syntes altså at det var helt fantastisk flott i dag! Hæ? Ja?

"Kem de va de derre folkan i de småe båtan?" "Æ veit ikkje, men de rodde nu som et helikopter. Kanskje de hadde styrta fra himmeln? De så nu litt sånn ut også, der de kikka opp imot det rakkelet som står oppi lia her..."

Fiiint i vannskorpa...

Her ser vi rett inn fjorden. Det var litt kul himmel, så ut som det ene fjellet hadde hosta røyk, og så lå det en stripe på tvers hele veien. Tøft.

3 kommentarer:

  1. Å! Så nydelig! Nesten som å være der!

    SvarSlett
  2. Padlemia!!!Back in business! Fine forhold hos deg også? Ikke la det gå måneder til neste gang:-)

    SvarSlett
  3. Ja, det var fabelaktig. Håper dette været holder seg en stund, så kanskje det blir en småtur eller to til, om ikke så lenge. Denne turen gjorde bare godt.

    SvarSlett

Kommentar - ja takk! :)