Etiketter

Vinjesjøen i fargeshow

Sist søndag var det aldeles nydelige farger. Jeg var bestemt på å padle, men kom seint i gang om morran. Da jeg hadde bestemt meg for at det måtte bli i Bø, la jeg ut melding på siden til klubben der, i tilfelle noen ville være med. Jeg satte ut rundt når lyset var på det meste, og ville minke. Det var 6–7 grader, men også en del vind, så det var kjølig.

Gaukværøy, hit padlet jeg på denne tiden et år tidligere. Men i dag var det for mye vind til det.

Som vi ser, en del plussgrader, men med den vinden så ble det faktisk ganske kjølig likevel.

Det var så pass med vind at det var mer liv i havet enn det pleier å være når jeg padler her, og jeg holdt meg innenfor det meste av holmer. Jeg ville rett og slett havne litt i hurtigste laget i brottene dersom noe uheldig skulle skje.

Det var ingen krise, for jeg kikket mest på himmelen i alle fall. Etter hvert kom det melding fra Eirik i Bø at han skulle komme etter. Hurra! Jeg hadde utfordret han spesielt, han har nemlig ny kajakk så jeg hadde litt forhåpninger om at det skulle gå an å lure han med, he he.

Da han kom var det blitt så mørkt at kamera hadde gitt fullstendig opp å ta gode bilder, men han kom i hvert fall og dette er bevis. Han trivdes mye bedre i denne Cetusen enn i den han hadde forrige gang, som allerede er solgt, det synes jeg vistes godt. Artig når folk ser sånn ut til å trives i en kajakk, at man har truffet godt med kjøpet. Denne kommer han til å få det mye skøy i, er jeg overbevist om.

Fantastisk flotte farger, men nå begynte det å bli sørgelig lite lys. Men artige bølger når vi padlet litt utover – når vi var to så ble jo det straks mer aktuelt enn det var for meg alene.

Etter hvert tok vi fatt på retur til Vinjesjøen. Underveis tok jeg rulla fint på vrangsiden, men ikke søren om det gikk på godsiden. Det kom nok av vind og bølger, jeg hadde nok kommet fint opp om jeg hadde byttet side – men det var jo godsiden jeg manglet så jeg prøvde heller gjentatte ganger på den. Niks mulig, men desemberrulla var jo i boks på den ene siden så da er jeg i mål for i år. Da trenger jeg ikke rulle før til neste år.

Takk for turen, kjekt med selskap på vinterpadling!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar - ja takk! :)