Etiketter

Multer og øving fra Straumsnes

Været spilte ikke på lag med plan A for sist helg. Plan B var imidlertid å få gjort en del hjemme, og så padle i Bø på søndag. Sigbjørn og Alexia ble med, og vi dro til Straumsnesområdet for å øve på diverse, og være på tur i finværet som var kommet tilbake etter en kort pause. 

På Straumsnes er det kaier, så da ble det naturligvis kaiing. Her er Sigbjørn på tur ut fra kaia.

Vi benyttet litt bøyer og sånt til å øve svingteknikk, neste post på programmet var velting og redning, så da satte vi kursen mot Buøya.

 Det ble både egenredninger og for min del rulling.

Og enda mer egenredninger.

Til slutt ble vi lei, og gikk i land for å se etter multer.

Det var i grunnen en god ide, for det var masse der, og ville nok blitt ødelagt hvis ikke vi hadde tatt dem.

Sigbjørn hadde øvet så mye at pedalen på kajakken røk, men det er utrolig hva man kan fikse bare man har litt gorillatape.

Så etter multeplukke-lunsjpausen gikk ferden videre. Sigbjørn og Alexia hadde ikke samlet Finnøya ennå, så det ble ny 10 på skjæret-post på dem. Ja ikke her altså, men her har vi begynt turen dit.

Lykta ved Straumsnes har fått seg en makeover nylig, så den ser jo riktig så fin ut for tiden. Håper det er lys i den også, når jeg får bruk for den. Det var det ikke sist da jeg hadde det.

Her er vi framme ved Finnøya – det var jammen folksomt i dag! Har aldri sett så mange på stranden, det var flere familier. Videre bortover langs øya var det enda flere. Folk har jammen visst å sette pris på sommeren i år.

Vi padlet rundt hele øya, den er ikke så stor.

Denne var ikke stor – men søt da.

Det ble en tur i land på ytterligere ei moltemyr, for å få bøtta helt full. Det ble den. Jeg angret i grunnen litt på at jeg ikke hadde tatt med ei til.

Takk for turen, denne søndagen var helt klart innafor. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar - ja takk! :)