Etiketter

Oppfrisking ved Hennes

Noen ganger må man bare benytte sjansen når kjentfolk man kan øve med er i området. Sånn var det en helg i fjor sommer, og vi møttes på Hennes for å øve i litt bølger. Det var ikke så mye som jeg hadde sett for meg, men vi satte nå ut uansett for å se hva vi kunne finne. 

Litt ut fant vi holmer og skjær, og et sted der det var grunt og det følgelig bygget seg opp litt større bølger. En ganske perfekt plass for å øve. Her er det padlekompisen som øver på egenredning. 

Det gikk aldeles utmerket, her har han vel kommet oppi kajakken igjen og bare må få spruttrekket hvis jeg husker riktig. 

Etter ei stund tiltok også vinden, så vi fikk enda bedre forhold å øve i. Kjøreturen var med andre ord på ingen måte bortkastet. 

Så stilnet det litt av igjen, lysnet opp og det ble kosepadling tilbake til Hennes igjen. En fin formiddag på havet, selv om det bare ble en småtur. Ikke minst kjekt å finne dette glemte utkastet i bloggen nå midt på vinteren, sånn at man kan se tilbake på tider med varmere temperatur i sjøen. Nå går den snart oppover igjen, heldigvis. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar - ja takk! :)