Etiketter

#støttetakmotkreft med basar, til Risøya

Ukens onsdagspadling gikk fra klubbnaustet. Vi skulle minnes Gunn Mary Hanssen med samme tur som hun var med og ordnet sist gang hun padlet med klubben – strandrydding og basar. Turen var også til minne om Bent Magne Karlsen, og flere fra hans familie padlet sin egen minnetur i Eidsfjorden. Per 20. juni har vi fått inn 17350 kroner til aksjon #støttetakmotkreft – det er ikke verst.


Geir Are har også hatt kreft tettere på enn ønska, og var med. Det var også termosen han vant på basaren som Gunn ordnet for nærmere to år siden, det var litt stas.

Siden vi under planlegginga ikke ante hvordan pandemien kom til å ha utspilt seg til aksjonsuka, så hadde vi planlagt direktesending. Da skulle vi kunne gjennomføre uansett hvor få det ville være lov til å ha med samlet. Nå var det heldigvis ikke noe vi trengte å tenke så mye på, men vi sendte direkte likevel. Jeg har derfor kjøpt en gimbal for å sette telefon i, og denne satte jeg igjen på kajakken. Det gikk forbausende bra, lyden var det største problemet men det også ble bedre med øreproppmikrofon.

På hestøya var det masse folk, det var muligens snakk om en skoleavslutning, mener jeg at noen sa. Det er jo uansett litt artig med folk langs ruta noen ganger. Tror de hadde bål også. 

Litt motlys her, men jeg synes det var litt tøft også. Vi var sånn høvelig heldige med været i dag (også). Det ble noen regndråper innimellom, men vi lå liksom helt i ytterkanten av ett eller annet, så det var bare sånn at vi merket noen få dråper og så var det over. Litt sånn lure-regn, bare. 

Ved Feneset så det ut for at vi akkurat skulle klare å komme over, men vi var dessverre akkurat for seint ute. Noen ganger går det akkurat ikke. Både Tom og Sigbjørn sjekka grundig, så her svinger vi rundt holmen ved siden av.

Her derimot, her kom vi akkurat gjennom! Hurra! Det er SÅ mye artigere med akkurat, enn akkurat ikke. Pussig det der.

Geir Are tok heller runden rundt, han var nok ikke så gira på å risikere å stå fast. 

God stemning når vi nærmer oss øya, og bedre skal den bli. Jeg nevnte basar, ja? 

Klubbcaps på tur! (Vi har flere for salg.)

Framme på Risøya! Klare for strandrydding og basar!

Men vent – sa vi strandrydding? Joda, men neida. I år var terna tydeligvis tilbake, og den var lite begeistra for forslaget. Også tjeld stemte i, godt mulig denne sandloen (tror jeg?) også hekker på øya. Så vi la naturligvis straks ned sekkene, og trakk unna området de tydelig ville ha i fred.

Etter hvert kom Chipo og Fredrik også innom turen. Fred var innom før vi padla, med gevinst til basaren. Så totalt var vi ni stykker innom. Harstad-klubben hadde for øvrig også aksjonspadling denne onsdagen, og fikk inn en del de også. Kjempebra av Kirsti og Rita som hadde bakt for anledningen.

En hilsen fra basar-gjengen! Vi hadde flere premier enn deltakere, det er jo aldri dumt at alle vinner. Det er jo artig!

På tide med retur, vi kan ikke sitte her hele kvelden. 

Fredrik hadde tatt raceren i anledning aksjonen, her et ekte støttetak. Det var lenge siden sist, så det ble noen i løpet av turen ja. 

Vi fikk ganske flott lys på tilbaketuren også, egentlig. 

Foto: Chipo Tendeland
Sånn så vi ut fra kajjakk på havet. 

Basargjengen på retur. 

Chipo i naustfjæra.

Klubbnaustet har fått en skikkelig makeover, det er bare nye vindskibord som mangler nå. Det er smurt på taket, veggene er malt, klubblogoen har fått friske farger igjen, og så er veien ned også frisket opp sånn at vi slipper å mose understellet på bilene når vi skal opp eller ned. Så er det bare å håpe at folk ikke spinner det opp igjen… 

Foto: Chipo Tendeland
Vi får ta med ett der jeg også er med.

Takk for turen og støtten til aksjonen alle sammen! 💖

1 kommentar:

  1. Flott innnsats fra dere alle ! Imponert og stolt Mormor hilsen, gode Marian !

    SvarSlett

Kommentar - ja takk! :)