Etiketter

Ungdomstur fra klubbnaustet

 

I år hadde turlaget også satt opp padletur for DNT Ung, i samarbeid med padleklubben. Denne gang var det Øystein som skulle lede den, men jeg og hans fru Irene ble med. De var enda flere enn i fjor, veldig artig. Turen gikk fra klubbnaustet, noen med eget utstyr og noen i utstyr lånt fra klubben. 

Det var med noen som har padlet før, blant annet er jo begge guttene til Øystein og Irene ganske erfarne etter hvert. Men noen var også ganske ferske. Det gikk imidlertid helt fint på en så perfekt dag som dette.

Vi satte kursen mot Risøya, ettersom det var alt for mye fugler der vi gjorde strandhugg i fjor. Vi hadde også tid til det, selv om det ikke var innlagt kråkebollepause i år. Det var Martin som sto for det opplegget i fjor, og Øystein er ikke like begeistra for sorten, kan man si. Verken Irene eller jeg tilbød oss heller, selv om noen av deltakerne huska det fra i fjor. Det er ikke alltid vi innvilger alt som bestilles, for å si det sånn.

Framme ved Risøya var det litt annen praksis på ungdommene enn det er når voksne kommer hit. På klubbpadlinger med voksne er det jo å tusle opp stranda, sette seg på gresset (eller stein til venstre, hvis det er mye fugler). 

Men hva skjer når det er en gjeng med ungdommer? Irene har tatt frem kamera, så noe må det være…

Joda, de legger kajakkene fra seg på stranda, og går ut i havet! Ha ha! Det var selvfølgelig en del balansering, gå fram og tilbake på kajakkene i flåte og sånt som vi pleier. Tror vi hadde en liten konkurranse med gondolpadling eller noe sånt, også.

Fin tur, kjekt å få være med selv om man er voksen. Men formen min denne dagen var heller laber, så jeg var sjeleglad for at jeg ikke satt med ansvaret. Kjekt at Øystein tok på seg den biten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar - ja takk! :)