Etiketter

Frosttur på åsen

 

Det er kaldt for tiden. Ikke mye vind, men kaldt. Så jeg padler ikke ofte, men sist helg tok jeg meg heller en tur på åsen med 9 kgs sekk på ryggen, og kamera med.  Det var mye rim overalt, nesten sånn at ting ble loddent.

Det var ganske fint lys, jeg gikk sånn høvelig midt på dagen. Det er jo fargetid nå. 

Mye kult rim her og der. 
Enda flottere lenger mot nord.
Enda mer kult rim. 
Ganske kult når rimet er sånn her stort! Loddent og loddent, hadde de sittet fast hadde de vel heller stukket, når jeg tenker meg om. Men det ramlet jo av hvis man kom det minste borti. 
Sola kom ikke over fjellene, men skinte i det minste på de høyeste toppene. 
Lyngen var ekstra dekorativ i dag. 
I anledning fotball-VM (antar jeg, he he) kom Qatar Airways flygende over vindmøllene. Det er en måneskalk her også, nede til høyre. Såvidt synlig.
Mer kul lyng med rim på. Jeg så forresten en hare også, i full firsprang. Jeg ble så forfjamset at jeg rakk dessverre ikke fram med kamera i tide til å få bilde av den. 
Men jeg fikk tatt et bilde av måneskalken med speilrefleksen, om ikke annet. Ellers var formen bedre enn forventet, gikk helt greit å gå opp med 9 kilos sekk. Trodde det skulle være mye tyngre og et skikkelig slit, så lite som jeg har gått i det siste. Positiv overraskelse, heldigvis kan det gå den veien også, tydeligvis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar - ja takk! :)