Etiketter

Det som brukes slites! Nytt og gammelt spruttrekk

Nylig lurte noen på hva jeg synes om dette spruttrekket, så jeg lager like gjerne en post på det. Jeg har hatt noen spruttrekk etter hvert, men dette er vel det første jeg både har slitt ut, og kjøpt nytt av samme når jeg har gjort det. Det sier vel sitt, antagelig, men jeg skal likevel utdype litt for spesielt interesserte.

Etter hvert var det gamle trekket nå blitt over fem år, ser jeg. Jeg padler vel en god del ifølge de flestes definisjoner, men det hadde nok holdt enda en god stund lenger hvis det sto om. Men det står slett ikke om, så jeg kjøpte nytt likevel, for når det er noe man liker så er det lurt å gjøre det før plutselig det ikke er å få tak i lenger. Så kan jeg heller bruke det gamle når jeg skal øve på redninger og denslags, som jeg tror er det som har laget noen små merker på trekket. Noen typer bruk er røffere enn annen, tenker jeg.

Trekket sitter godt på kajakkene, og er greit å ta på. Tuben rundt midjen er av stoff istedenfor neopren, og det synes jeg er fint sånn at ikke det blir så veldig tjukt der. Siden jeg ikke er så tjukk selv så blir det nemlig litt greier i midjen likevel, siden det er onesize og jeg må stramme en del, men det er nå så. Fordelen med stramming er jo at det går greit å låne trekket bort, fordi det passer langt tjukkere folk enn meg også. Ikke minst så passer trekket like bra uansett om jeg går opp eller ned i vekt, og det er jo også kjekt. Har nemlig ett trekk som ikke kan justeres, og det viste seg at jeg ikke kan bruke sammen med kokatat-drakten som er todelt, på grunn av den store låsen… Det ble alt for stramt i midjen.

Hovedgrunnen til at jeg kjøpte samme trekket på nytt igjen, er imidlertid stroppen som går på tvers. Jeg har nemlig opplevd å bli sittende med hempa løst i hånden da trekket skulle av, og det er virkelig ikke en god følelse å ikke ha noe alternativ da. Heldigvis satt jeg i fjæra, jeg hang takk og pris ikke oppned da det skjedde, men det kunne jeg jo faktisk ha gjort. Jeg liker dessuten også å vite at jeg får trekket av med maks én hånd, uansett hva som skjer. Backupløsning er fine greier.

Så dette trekket kan jeg lett anbefale. Så bør det vel nevnes at jeg etter hvert kjenner de som har butikknavnet som er trykket på, men da skal det også sies at jeg har kjøpt begge trekkene sjøl, ikke spons-innlegg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar - ja takk! :)