Etiketter

Onsdagsrace rundt Børøya

Fredrik padler så fort at det er såvidt han ikke rekker å passere Karl Helge før jeg får tatt bildet. Jeg begynte å ta fram kamera da jeg så han komme et godt stykke bak der... Nå er ikke kameraet mitt så kjapt da, men det er han. I racer i dag.

Jeg hadde ligget noen timer til sengs for å bli kvitt noe hauverk på ettermiddagen, så jeg tok det imidlertid helt med ro rundt øya. Såkalt "turklassen". :) Så jeg padlet bakom, og tok heller bilde av de andre sånn som her, når de møter Bjørg Pauline på tur inn til ei laksemerd. Ho laget litt rart skvalp til oss, men ikke sånn at det ble så farlig akkurat.

Chipo og jeg byttelånte årer her, og jeg fikk konstatert at jeg må kutte min så den blir litt kortere. Det føltes mye mer naturlig å padle med kortere åre, som ho har.

Fredrik og Chipo på tur under brua, Møysalen innhyllet i skyer. Det har vært en ganske fin høstdag ute.

Det ble ikke mindre fint utover kvelden, ettersom fargene kom fram på himmelen på dette viset... Karl Helge er modell i bildet her.

Vi var fem stykker med på racet i dag. Her er det Gunn (en liten prikk fremst der), Fredrik og Chipo som padler bortover i solnedgangen. Ganske så fint.

Etter padlinga var det overstått bursdagskake og padleskravling til det var blitt mørkt. Da vi dro heim var det i skikkelig nordlys. Nå er nok sommeren definitivt forbi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar - ja takk! :)