Etiketter

Hviledag for handyman

 
Nåja, hviledag og hviledag. Jeg og min besøkende "Boss'n" fra Bergen skulle egentlig ha en hviledag her om dagen, for å få ryddet utstyr, vasket og ordnet klart for mer tur. Og alskens gjøremål. Handyman hev seg rundt med forskjellig. Blant annet satte han seg fore å fikse kajakkene mine, slett ikke dumt. Men først måtte den medbragte spyles. (Synes det var veldig kult med kajakk som kan deles, men det er visst både tungt og dyrt.)

En tur på butikken med tilhørende foredrag om hva som trengtes av alskens remedier, så var det meste klart. Både Finuken og Goransja var helt klare for litt fixings.

Au, au, au. (Det er egentlig ikke jeg som har vært fæl med kajakken, her har det vært sånne boblegreier under sies det. Det tror jeg på.)

Denne her har egentlig vært her veldig lenge, sprakk opp helt av seg selv, uten at jeg ba om det på noe som helst vis.  På tide å tette kanskje ja...

En isboks blir fin sånn smøreutoverdings.

Inuken har også fått seg noen hakk og skrammer. Særlig én veldig solid en. Au.

Handyman Boss'n in action.

Fint ble det. Klart for neste tur. Den som følger med får se.

4 kommentarer:

 1. Isboks er fin spatel/skrape en tannen ting som jeg tar vare på er gamle kredittkort, gavkort, tippekort, medlemskort osv osv. Kjekt med handyman på besøk ;ø)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ah, så smart. Det hadde jeg jo forsåvidt hatt hvis han ba om det, men han spurte etter isboks så... Isboks fikk han. :) Men da skal jeg ikke kaste kort heretter, det hørtes lurt ut å bruke sånt.

   Slett
 2. Svar
  1. Til kort? Skjønner IKKE hva du mener...

   Slett

Kommentar - ja takk! :)