Etiketter

Onsdagspadling

Sist onsdag var det ikke lenger bare tåke, nå hadde regnet kommet også. Men har man bestemt seg for å padle, så har man det. Gressklipping og denslags er jo utelukket uansett… Vi var fire stykker som ble med på onsdagspadlingen fra klubbnaustet. Gunn, Kristin og jeg - og innhopper Stein-Evert fra Narvik.

Som vi ser har jeg tatt Inuken på prøvetur, for første gang siden i høst. Den var blitt litt ustabil kan man trygt si… Jeg har tatt den med hjem igjen, det er ingen tvil om at jeg må padle den mer, så jeg får tilbake balansen. Det var rett og slett litt pinlig…

Foto: Stein-Evert Pettersen
Det ble ikke så lang tur, men det behøver det jo ikke å være for at det skal bli trivelig.

Stein-Evert har nylig skaffet seg en EmPower, flott kajakk.

Foto: Stein-Evert Pettersen
Her sett fra andre siden. :) Inuken er nå riktig så fin synes jeg. Godt å ha fått den i stand igjen - men setekanten gnager på lårene i front - det kan jeg ikke huske at den gjorde før. Har jeg fått veldig feite lår, eller hva kommer det av tro?

Gunn hadde stresset litt for å rekke å være med, men det gikk akkurat. Hun benyttet anledningen til å teste ut den nye ungdomskajakken til klubben. Tilbakemeldingen var god, tror vi har gjort et ok kjøp for ungdommen. :) Stabil og manøvrerbar.

Vi gikk i land på en annen strand enn den Stein-Evert fikk hodeskade av terna sist. I andre enden var den litt ilter, men vi fikk lov til å sette oss her. (Antar det er Facebook som oppdateres til venstre.)

Foto: Stein-Evert Pettersen

Så ble det snakk om rulling, jeg leide inn Gunn sin baug for å vise Stein-Evert grei metode for å øve hoftesnap-en. (Eeeh, ja SÅ ustabil syntes jeg ennå Inuken var...) Han tok hintet rimelig kjapt.

Så fant jeg det for godt å teste rulling, den er jo så lettrullet Inuken. Jada, venstre og høyre ok.

Narvik-rullern gikk det ikke like bra med. (Det må sies at han egentlig ikke kan mer enn første halvdel foreløpig, altså.) Men det var jo ypperlig, for han har jo fått ny kajakk som han bør teste egenredning i.

Det gikk aldeles utmerket.

Retur til klubbnaustet.
Før vi padlet tilbake la jeg meg i fjæra og prøvde å teste ut disse brace-sculling-greiene. Det går IKKE med Inuken selv om den er lettrullet. Jeg hadde glemt at jeg overhodet ikke har kontakt med den noe som helst sted annet enn en spiss ting inn ved kneskåla, og midt under rumpa. BONK sa det tvert, og så lå jeg og kavet i siden på den. Her må det pæddes. Det MÅ pæddes.

Vi må ta med et bilde av klubbnaustet, nå har det nye fine skiltet vårt fått leselige bokstaver igjen, også. Ja kanskje ikke på så små bilder, men dere kan stole på det.

Kristin benyttet anledningen til å prøve EmPoweren.

- Nei, det er ingen grunn til å sitte hjemme på grunn av litt gråvær.

4 kommentarer:

 1. Er så enig med siste stningen din. Gråvær er ingen hindring, men noen ganger er dørstokk mila tung å trø.....

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg hadde vel neppe vært der om ikke det hadde kommet en langveis fra... Lang mil ja.

   Slett
 2. Da æ var ute og padla for egen regning i dag tenkte æ på det med rulla. Æ skal terpe og terpe på første halvdelen av rulla sånn at DEN delen "sitter", noe den gjør allerede, altså det å bikke sæ rundt sånn at rumpa e høyest. Deretter skal æ begynne å terpe på andre halvdelen. Til slutt kommer det til å bli knallbra.
  Tru mæ!

  SvarSlett

Kommentar - ja takk! :)