Etiketter

Utmelding av månedsrulling

De siste meldingene om utført desemberrulle tikket inn i går. Jeg har vært fornøyd med å få gjort rulla unna i starten av måneden for så å slippe å tenke på det resten av måneden, så jeg fant ut at det kunne være like greit å starte året med å fikse januarrulla.

Sånn skulle det ikke gå. Nå har jeg ikke rullet Inuken på aldri så lenge, så det kan jo ha litt med det å gjøre - men den skal uansett være særdeles lettrulla. - Det kan også ha litt med å gjøre at jeg fortsatt får litt klaus i den etter at jeg ble sittende fast for halvannet år siden.

Likevel - jeg melder meg herved ut av månedsrulling. Det har etterhvert fått motsatt effekt - jeg tar én rulleøkt, og så har jeg "fri" resten av måneden. Nå har jeg altså rullet så lite at jeg i dag rett og slett ikke hadde snøring på hva jeg drev med. Det er bare ikke holdbart, jeg har på denne ene dagen mislyktes mer med rulla enn jeg gjorde i hele fjor.

Det utgår fra nå av.

Men da fikk jeg merke hvordan fire minutter i vannet på denne tiden er. Svinkaldt. Det var ikke aktuelt å holde på til jeg fikk det til, for å si det sånn. Det var kjempevondt på hendene da jeg kom opp - og det er altså med plussgrader i lufta...

Heldigvis begynner bassengsesongen neste søndag, så det er håp. Det verste var egentlig at drakten jeg rullet i har sluppet inn en del vann flere plasser, det var ikke bra. Jeg vil helst spare på svindyrdraktene mine.

- Det var jo en ræva start på 2015, men da kan det jo stort sett bare gå oppover.

16 kommentarer:

 1. Du kommer vel sterkere tilbake håper jeg. Riktig godt nyttår om ikke annet.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det kan vel ikke bli så mye verre enn det der i hvert fall. Men greit å starte på bunn så er sjansen for stigning større... Godt nytt år til deg også.

   Slett
 2. Tørr på henda, er vesentlig for å være helvarm.. I lufta vaffal .. Helvarm er godt ..
  Så sånn holistisk sett, lissom, tjukkere neopren er fantastisk supert i kulda, enda bedre enn ull faktisk.. Under vann, that is..
  Over vann? Woi, Woi!, tørre hender ruler .. Ikke minst; Tørr ull passer rett i dagluka!! Dessuten også i overtrekksvottene ..
  Varmt nok, nyttår, ønskes!


  (greenland gauntlets i tilfelle du skulle google noe ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. I know. Jeg bare fikser ikke å ha noe på som gjør at jeg mister kontakten med åra. :( Kjøpte hansker som jeg klarte å bruke noen ganger men... Hansker er jo kaldt det også. Da er det jo greit å få en påminnelse om akkurat hvor svinkaldt det er, passelig ofte.
   Men jeg er ikke ferdig å teste om det kan finnes noe jeg fikser å bruke.

   Slett
  2. Jo, og godt nytt år så klart!

   Slett
 3. Du er no i alle fall ute og padlar! Eg har dessverre blitt ein landkrabbe... Håpar på meir padling i 2015. Godt nyttår til deg! ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Godt nytt år til deg også - jeg ligger så langt bare noen hundre meter foran så det burde være greit å ta igjen. ;)

   Slett
 4. Opsann. Ikkje bra. Men du er garantert stigning i 2015 då! Og den utmeldinga er eg litt usikker på om går gjennom. Godt nytt padleår! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Og takk for at du deler - nyttig å sjå at det kan stokke seg for nokon og einkvar.

   Slett
  2. Nei det er ergelig. Men jeg tar det som et pluss at jeg ikke løste meg rett ut, men prøvde en gang til først. Altså ikke umiddelbar panikk - det er positivt i den kajakken.

   Hadde jeg ikke hatet saltvann i håret så inderlig skulle jeg gått over til rulling på hver eneste tur (foruten på kloakksteder), men det er nok uaktuelt.

   Slett
 5. Ære være så raus deling.!

  Veien videre finner du garantert... siden du leker like vettig med kajakken, som vittig med ord.

  SvarSlett
  Svar
  1. Raus og raus, det var vel mer et utløp for ren førrbaaainels. ;)
   Men rulla har vært bombe på begge sider i et års tid nå, så dette skal gjøres noe med ja. - Ett tips er nok å bytte mellom utstyret litt oftere.

   Slett
 6. That was heroic ! Thank You for sharing.
  Happy New Year.

  SvarSlett
  Svar
  1. He he, heroic - thanks! :) Happy New Year to you too!

   Slett
 7. Altså utmelding av månedsrulle foregår nok ikke så lett, nei. Men husk, det er forsøket på å rulle som er viktigst. Man MÅ jo ikke få det til (synes nå jeg da). Rulla mi (i sjøen- basseng tells ikke) forsvant forøvrig på seinhøsten i fjor (dvs. fra 100 % bankers til 50 %) og kom ikke tilbake før utpå sommeren i år- been there done that for å si det slik. Og så påvirker desverre slike ulykksalige hendelser spyken- jeg er sikker på at 90 % av rulla sitter mellom ørene. Men vi VET jo du kan det, så jeg tenker at etter noen runder i basseng er den på plass igjen- også i sjøen! Må vel få til den derre januarrulla jeg og før jeg maser for mye på andre, når jeg tenker meg litt om.....

  SvarSlett
  Svar
  1. Altså... Usikker på om utmeldingen går gjennom, foregår ikke så lett... Dette var ikke en søknad - det var en beskjed. ;)

   Jeg har på ingen måte gitt opp, foreløpig tilskriver jeg det uvant utstyr og Klaus. (Det var jo tiden for St. Klaus.) Men skjer det samme i Avocet når jeg en dag klarer å presse meg selv til å sette kajakken på vannet igjen, DA har jeg et problem.

   Forsåvidt ikke usannsynlig, men. Den tid den sorg.

   Slett

Kommentar - ja takk! :)