Etiketter

Padlehelg del 1 - Børøya Rundt og grilling

11. juni var det Padlehelg og Børøya Rundt for tredje gang. Dette er et slags kombi-arrangement, som har utspring fra Chipo og Fredrik sin idé om konkurranse - race - rundt øya. Så har vi ballet på litt markedsføring av klubben og sånt, en Padlingens Dag. Så har vi slengt på en tur på søndag, for at det skulle bli en hel helg. Vips – padlehelg. Her er det klart for turklassen i Børøya Rundt.

Jeg var i følgebåt, for noen måtte oppdatere speaker Knut på kaia for at han skulle få noe å fortelle publikum. Med i båten var også Eldar, som tok masse fine bilder. De finner du på klubbsiden HER.

Klar - ferdig - GÅ! Ja her var det jo ikke om å komme først i mål da, men.

Først runder vi odden vest på Børøya. Forbi husene her er det vi har planlagt å sitte om kvelden.

Det var nå god dreis på disse turdeltakerne etter hvert.

ASKR-crewet var også representert i år. Fin oppvarming, til deres arrangement i slutten av juli. (Mer info HER om du vil være med der.)

Snart runding av Sandøya, som også skal tas med i samme slengen. Noen holdt på å padle feil her, husket visst feil fra i fjor. Men vi fikk avverget fadesen, så det ble ingen disk. Vi må få laget nytt kart til neste år.

Sara i fint driv, med for første gang.

Trude var også med for første gang, men neppe siste, vel?

Chipo og Fredrik i dobling slo bestemann i herreklassen med nesten et kvarter. Det er ikke verst, selv til dobling å være.

Stein-Evert kom kjørende fra Narvik også i år, for å være med. I konkurranseklassen, så klart.

Fredrik kom tidsnok i mål til å ta vifte andre i mål.

Kjell Ruben mot mål etter en fin tur.

Dag Eide ga alt helt inn til mål, og ble premiert med førsteplass og gavekort på fem hundre kroner.

Yeeeeeei! I mål!

Gunn deltok i konkurranseklassen i år, hun og Rita lot seg overtale.

Det ble førsteplass på Rita fra Harstad og tredje på vår egen Gunn. Andreplassen gikk til Janne-M fra Finnsnes. To stykker kom helt derfra, det var veldig artig.

Her er pallen i herreklassen. Adam snek seg mellom Dag og Stein-Evert, og kapret med det andreplassen. Det er beste plassering så langt? Adam–Stein: 2–1. Noen må trene mer før neste år... Hi hi.

Tequila var tilstede gjennom samarbeid med Markedsbrygga Friluftsliv. Som vi ser tok han godt vare på kundene. Han fikk nok solgt litt, også. (Men ikke til meg, for han var fri for hengekøyer. Igjen. De går det unna på.)

Etter Børøya Rundt var det som vanlig teknikkurs med Fredrik, sånn at alle kunne lære hvordan de egentlig skulle gjort det for å padle fort. Her får man bare øve til neste år.

Det må antagelig Fredrik også. For han ble utfordret på å balansere over her, men det gikk ikke – noen av gangene. Men vi lot oss imponere likevel! Flink var han synes jeg, men kom ikke helt over.

Etter at vi rigget ned i sentrum bar det bortover til Kysthotellet, der det var camp. De langveisfarende kom jo på fredag, de fleste, men flere av oss rigget oss til her først nå. Mitt telt stikker seg ut i fargen til høyre, Staika-teltet. Jeg blir ikke helt begeistret for det altså, men det funker nå ok. (Det bare burde være fullstendig fantastisk til den prisen det vanligvis koster, synes jeg.)

Sånn ser en kar fra Narvik ut når han er tatt på fersken i å tabbe seg. (Årsaken til offentliggjøringen av dette står skrevet på både caps og skjorte. Når man kommer kledd sånn, så ber man om bråk.)

Så var det tid for grilling, som Trude hadde tatt ansvaret for. Det var skikkelig lurt, for det der hadde hun steike god peiling på. Og damene som har handlet inn råvarer hadde jo bare valgt ut gode greier – jo, også laks da. Vi hadde jo fått sponset laks fra Nordlaks (som ligger et stykke bortafor på samme øy). Egentlig er jeg ikke så glad i laks, men dette har var KNALLGODT!

Fototest – halve bildet er inni bildet, om dere ser etter… Tom spiser mat, og maten er med.

Sånn her så min ut, første omgang. Det ble selvfølgelig to, såpass godt var det. Total suksess – og kjekt å slippe å tenke på hva man skal spise.

– Vi kommer tilbake igjen neste år! (Går jeg sterkt ut ifra. De er jo fast inventar.)

Jo, og så hadde vi trekninger selvfølgelig. Vi trakk både premier blant de som deltok og i lotteriet – jeg vant meg et knivsett, hurra! Adam vant denne flotte luen som moren til klubblederen (aka Padlemia) har laget. Men det ble tidlig kveld på folk, noen var litt slitne etter racet. Dag 2 går til Skjervøyan, med galleri og yoga – kommer i neste episode.

5 kommentarer:

 1. Flotte bilder som beskriver ei supertrivelig helg på en god måte. Trivelige folk, godt arrangement, og et bra VM som var så humoristisk eller alvorlig som den enkelte la opp til.
  2-1 til Polen, jo jo....må vel sørge for at det blir 2-2 til neste år. :)
  Det kommer bilder fra meg etterhvert, bare jeg får tid.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, det høres jo bra ut. Du får legge deg i passelig hardtrening. :)

   Slett
  2. Jeg tror forresten det var den der capsen som det var for mye luftmotstand i. Sånt straffer seg.

   Slett
 2. Ka skal jeg si Stein-Evert! Det var kjempehyggelig og Nord Normann fra Polen gleder seg til neste år :-)
  Adam"sky

  SvarSlett
  Svar
  1. Blir spennende å følge duellen neste år også. :)

   Slett

Kommentar - ja takk! :)