Etiketter

AWP Arctic Womens Playground 2017 - del 4

Har du ikke lest de første episodene så finner du del 1 HER , del 2 HER og del 3 HER.

Vi dro tidlig til straumen for den går når den går, jfr. flo og fjære-fenomenet. Dermed var vi også nokså tidlig tilbake i leiren i forhold til de andre workshopene. Det var fullt liv både på stranda og havet ennå da vi kom.

Godt med liv på rorbutakene også. Rypa hadde reir ikke så langt unna, og det var nøye vakthold med så mange gore-tex-kledde damer som gikk rundt. Han hadde nok ikke sett maken. (Nuvel, maken hans lå vel på reiret.)

Dette synes jeg var litt kostelig, plutselig kom det en SUP-er padlende forbi. Det er fortsatt ikke blitt så vanlig her at ikke jeg synes det ser komisk ut.

Langtur-damene hadde en laaang briefing på stranda etter turen. Uvisst hva de hadde vært ute for, men det gikk blant annet rykter om noe evakuering og greier. Nyttig og lærerikt hadde det i hvert fall vært, forsto jeg på damene etterpå.

SUP-supaRUP-supArup-SUParUPirupiRUP...
Livet på padlesymposium.

Dette bildet digger jeg av en eller annen grunn, forslag til noe jeg kan bruke det til? Jeg bare synes det ble superkult, uvisst hvorfor.

Litt reklame for Alfa Fritid (se baugen). Jeg kom meg jo ikke innom butikken i tide, men det hadde ant meg på forhånd. Så jeg hadde bestilt stæsj, som han leverte med Trude da hun kom. Smart! Det ble en ny dekksbag, lapper til tørrdraktfiksing (jeg er veldig glad i de der som man bare stryker på, ikke limklisjer på), og så sånne kuler for å ha på dekksriggen sånn at man kan få fatt i tauene. Kjekt!

Litt bæring må til etter briefingen, før man kan skifte og sprette vinen.

Mer kajakksjauing, det må med for jeg synes lyset ble så utrolig fint i bildet.

Kirsti prøver kajakk, det er lurt når så mange forskjellige varianter er samlet på ett sted. (Dessverre fant jeg ingen Tarantella likevel.)

Middagen var buffet i dag også, men med grillmat! Kanongodt! Middagen var faktisk bedre enn desserten, de var ikke så gode på dessert. Litt for fancy, jeg vil ha det enklere og godt. Men middagen var helt fenomenal! Kunne hatt middag til dessert også, egentlig.

Etter middag var det noen nye foredrag med bilder, som var like inspirerende som dagen før. Nå vil jeg til alle stedene, men jeg ender vel opp hjemme som vanlig.

Søndag, siste dag. Vi våkner opp til knallvær også denne siste dagen, tenk så fantastisk. Knapt et vindpust hele helgen, og temperaturer over min fatteevne nesten.

En siste workshop, det var mye å velge i også denne dagen.

Jeg, og nokså mange andre også, hadde valgt framdrift, vanlig padleteknikk. Den har jo blitt bare dårligere med tiden, på tide å bli pirket på og friske opp.

Det meste av denne workshopen foregikk på havet, etter nødvendig teori og øvelser på land. Det ble en fin formiddag i kajakken.

Du så det kanskje ikke på forrige bilde? Det bor noen her, faktisk. Vi fant ikke helt ut hvem.

Strake armer!

En herlig dag. Det ble mange pauser også.

Padle padle, terpe terpe. (Selvfølgelig klikkbare bilder.)

Men hva er det? Helikopteret!!!


Da er det bare å komme seg i retur. Padle padle! Men hæh? Borte var det. ÆSJ! For mye folk og styr til at de turte å lande. Dagens lille nedtur.

Vi padler i retur, etter å ha møtt den andre gruppa og utvekslet det vi har lært. Det var smart, de hadde holdt på med helt andre ting enn oss, selv om temaet var akkurat det samme. Bare annen instruktør og metoder. Kult. Da fikk man liksom to i én, på en måte.

Siste stykket testet vi hvor mange åretak vi brukte i forhold til motsatt vei. Tallet gikk ned hos de fleste. Men vi tok ikke tiden da.

Så var det evaluering, og selv om den tok ganske lang tid så er jo ikke det direkte krise når været er sånn som dette. Hvem ivrer etter å sette seg i bilen, liksom. Unnskyldning for å utsette er jo bare kjekt.

Takk for ei super helg, damer!

2 kommentarer:

  1. Knallflotte bilder, og et par kommentara som gjor at ej humra godt ;) Tommel opp!

    SvarSlett
    Svar
    1. Gjett om jeg ble nysgjerrig nå på hvor hen du humra! :)

      Slett

Kommentar - ja takk! :)