Etiketter

En dag med teknikkurs

Siste helg i mai var det teknikkurs i padleklubben. Det ble fulltegnet på et blunk laaang tid i forveien, og jeg var helt sikker på at det kom til å bli kjempebra. Det var en variert sammensatt gjeng som jeg var helt sikker på kom til å passe veldig bra sammen, og Martin regnet jeg også med kom til å være en god match med dem igjen. Stein-Evert hadde tatt turen for å være medhjelper, vi prøver jo å friste han til å ta aktivitetslederkurs etter hvert, han burde også passe bra inn i gjengen.

Lørdag var pausedag fra grunnkurset, så jeg fikk være med teknikkurset hele dagen, hurra! Teknikkurs er alltid gøy, det er så forskjellig hver gang. Her er vi i full gang med oppvarming. Ikke min favorittgreie, jeg er dårlig på det, men Martin sluntra ikke unna. Åre kommer! Oppe! Nede! Ups, begge veier samtidig, skynda på!

Men altså – sjekk de omgivelsene, før vi går videre. Det kan ikke være mange teknikkurs som foregår i kulere omgivelser. Vi var altså på Taen på Hadseløya.

Ganske raskt satte vi kursen for Kjeøya. Framdriftsteknikk. Her var det noen varianter på hvilken fot samtidig som hvilken hånd, og noen måtte omstille seg og bruke motsatt fot av hva de hadde gjort. Ikke nødvendigvis enelt. Nuvel, de fleste ble etter hvert enige, og jeg endte kort oppsummert med å få fortsette sånn som jeg har gjortt. Eller, det hadde jeg nok gjort uansett, men det er jo greit å vite at man gjør det riktig.

Kjeøya! Her er ilandstigningsforbud for tiden, men det kreves ikke ilandstigning for å få registrert posten. Det holder at man har vært her, og det har vi nå beviselig.

Flåte, erfaringsutveksling, tilbakemeldinger og nye oppgaver!

Evy, tror dette er ved Børholmen når vi har padlet på rekke og rad tilbake mot Taen. Ikke helt inn altså. Så var det tid for litt bakoverpadling og denslags.

Ikke spør hva Eirik gjør her – aner ikke.

Stein-Evert klaget over at han var på så få bilder fra kurset så her er hvert fall ett der han er mest fremtredende… (Vær så god!)

Tid for pause, kurs inn mot stranda igjen.

Veronika og Evy, også klare for pause.

Seriøst fint denne dagen. Men det blåste en del fra stranda og utover, heldigvis innafor sånn at vi kunne være her likevel.
Flåte!

Så, etter oppfrisking av diverse over til redninger. Litt mer flatt hav enn vi hadde håpet på kanskje, men dog. Testet mange ulike metoder.

Full action.

Mer kameratredning.

Og enda mer!

Flåte!

Foto: Martin Kristiansen
Vi får ta med gruppebildet på dem også, selv om jeg ikke var med på dag 2, siden de tok det stående denne gang.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar - ja takk! :)