Etiketter

Silkeføre fra klubbnaustet

Sist onsdag var det nest siste onsdagspadling med klubben før sommerferien. Vi ble sju stykker på tur i dag, halvparten med godt synlig klubbcaps.

Planen ble lagt om siden det var peise flatt hav – det måtte bli en tur til Gjæva. Her har vi en liten pitstop ved Risøya, for å ta bilde med Møysalen i bakgrunnen.

Langs øya var det mye spennende å se på bunnen, vannet er fortsatt ganske klart.

Øyvind er vesteråling hjemme på ferie, han heiv seg like godt med oss på tur. Det synes vi jo naturligvis er hyggelig.

Alexia er blitt veldig ivrig etter at hun fikk en kajakk som passet henne ypperlig, og øver på alt mulig. Plutselig lå hun (planlagt, hennes idé med min tommel opp) i vannet og vips så måtte Fred friske opp kameratredninga. Det var ikke så lenge siden sist, kunne man se, det gikk ganske så smooth. Begge to får poeng.

God stemning fortsatt, og vi krysser over til Gjæva.

Her er Gjæva, men vi skal rundt til andre siden. Der ligger det nemlig ei fins strand.

Straks framme, Øyvind og Leif også.

Pling i boks, Gjæva er notert på årets skjær-liste for flere av oss.

Når været er så fint som i dag, så må man jo ta seg en pause på land også. Men vi holdt oss nede på stranden, for det hekker jo en god del fugl på øya. 

Det viste seg at det var et reir kloss ved der vi satt også, men det visste ikke vi før noen holdt på å tråkke i det. Ea forlater ikke reiret før hun må, det er helt sikkert. Som du kan se så var hun ikke direkte lett å få øye på, man kan for såvidt skjønne hvorfor hun stoler så veldig på kamuflasjen. Den er god.

Noen av oss øvet litt på diverse teknikker, rulling og sånt, før vi padlet i retur.

Disse klubbcapsene altså, jeg er så fornøyd med dem! Artig også at flere klubber har henvendt seg med tanke på å få de samme. Harstad har allerede hermet, håper alle andre kommer etter. Får mye skryt for at den faktisk vises. Det eneste som er kjipt med dem er at de ikke går an å sette utenpå hjelmen…

Fortsatt silkeføre på retur, men nå var omgivelsene nesten blitt svarthvite. Skikkelig lummert og rart, dette er vi ikke helt vant med. Ganske stilig.

Vi kikket litt på ting på bunn på returen også, det var mye å se i dag. Det ble så pass seint at vi droppet Storskjæret som noen hadde lyst til, det ble evig seint nok å stå og skylle utstyr da jeg kom hjem. Men Storskjæret skal samles etter hvert det også, helt klart. Det blir nye muligheter på klubbpadlinger etter høsten.

Det ble en kjempefin ettermiddag på havet i dag også. Takk for turen til Leif og Berit, Fred, Alexia, Wenche og Øyvind. Neste gang blir kanskje du også med? 1. juli er siste sjans før sommerferien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar - ja takk! :)