Etiketter

Avkobling og nytt kamera testet

Det ble ingen padling i helgen, men mandag måtte jeg ha luft. Det blåste friskt på sundet, så jeg tok rett og slett en tur hjemmefra.

Nærmest som vanlig roet det seg før jeg kom meg av gårde, men jeg regnet med at det kom til å være mer bølger enn det så ut for lenger ut, sånn som det pleier.

Det var det, dog ikke så mye som jeg håpet. Jeg hadde med meg det nye Olympus-kameraet, og synes i grunnen det tar ganske ok bilder. Jpg-filene er egentlig bare å pælme, men raw-filene blir brukbare etter litt behandling, tatt i betraktning at dette er vanntett kamera.

Jeg måtte padle ganske langt ut før det kom noe som helst bølger.

Innimellom brøt det litt på toppene, men det var litt rare bølger i dag. Det var akkurat som bølgene tok igjen det hvite, og dro forbi, på en måte. Som om det brøt bak selve bølgen liksom. Merkelig.

Jeg tok ikke så mange bilder med nykameraet, men tror slett ikke det er så verst. Jeg bare mistenker at de har fjernet optisk zoom, det er i så fall rart. Må sjekke det nærmere.

Her borte var det flott lys en stund.

Jeg padlet litt att og fram og hit og dit, innimellom gikk det faktisk an å få surf. Jeg fikk en skikkelig god, til og med, selv om bølgene ikke var så store.

Artigere enn helt flatt hav i hvert fall. Innimellom hadde jeg faktisk sol også.

Her håpet jeg at det var i ferd med å blåse opp, men det var bare tilsynelatende. Det skjedde ikke.

Det ble ikke bilder fra flere vinkler denne gang, hjelmkamera gikk det ikke an å slå på. Antagelig tom for strøm. Jeg lurer på om de rett og slett har laget den idiotløsningen på kamera nå som de omsider har fjerna på fjernkontrollen, Gopro, at når du har satt det på lading og det er fullt, så begynner det å lade seg ut... For nå er det flere ganger jeg har trodd det var fulladet og så har det ikke gått an å slå på. Må visst teste det også. Noen som har opplevd det og vet, kanskje?4 kommentarer:

 1. ..optisk som er ikke lenger fordi de skal spare støm :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Men bruker ikke digital zoom like masse?

   Slett
 2. Är det en TG6 som är din nya följeslagare? Den har 4X optisk zoom enl spec. Härliga bilder!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er det. Når du sier det så mener jeg også ha lest det, eller det ble omtalt som innebygd teleconverter. Men bildene jeg zoomer inn er helt begredelige, det ser ut som det er digital. Merkelig. Må teste det mer

   Slett

Kommentar - ja takk! :)