Etiketter

Onsdagsplasking med klubben

Når folk er i modus for å øve på ting som er ferskvare, er det bare å benytte anledningen. Vi begynte allerede ved klubbnaustet, for noen av oss hadde kledd på oss for å være mye i vannet, dermed var vi ganske varme bare av sjauinga…

Men det er mye tang og skrot i klubbnaustfjæra, og sikkert renere vann lenger fra byen, så vi satte kursen mot holmene utenfor Feneset.

Vi ble ganske mange i dag også, foruten meg sjøl så kom både Fred, Wenche, Kenneth, Franck og Sigbjørn. Ikke akkurat ny rekord, men med stort sett bading på programmet så er det slett ikke verst. 

Franck gikk grunnkurs hos oss i år, og syntes det er fint å øve videre på det han lærte der. Hvis jeg ikke husker helt feil så var det han som dro resten av oss i gang på treningsområdet, faktisk, mens vi mer erfarne satt og kviet for å gå rundt. 

Men vi kom da etter. Her øver Sigbjørn på ett eller annet, og har enda kontroll på kniven sin, tror jeg. Den måtte vi ha litt leteaksjon etter. For såvidt fin vanntilvenning i hvert fall for meg, å henge i overflata og kikke etter noe på bunnen. Skikkelig teamwork gjorde at vi klarte å finne den til slutt, det tok litt tid. Den var halvt dekket av sand da jeg fikk øye på den så det var litt flaks. Hvis ikke Fred hadde hatt med seg svømmebriller så tror jeg nesten at han hadde vært en kniv i manko nå.

Så snart den var lokalisert var det full øving videre. Egenredning med tømming, kameratredning…

Mer egenredning, litt balansetrening…

Mer balansetrening… Jeg klarte 360 grader på bakdekket ganske kjapt, det er mye lettere på Avocet enn Nordkappen synes jeg. Fred tok utfordringa, her er han kommet et stykke på vei, klarte fint å komme seg videre rundt også. Synes tydelig jeg observerte ham framme på baugen og balanserte også, en stund etterpå, men da var det for langt unna til at det ble dokumentert. Men han har vitner!

Mer balansering, mer redning…

God stemning i kaffepausen, men jeg har nok glemt fleipen som ble servert før dette bildet ble knipsa. Den var nok god!

Men nå var det (evig) nok plasking, så vi satte turen tilbake til klubbnaustet. På retur var det noen mikroskopiske bølger bakfra som gikk an å få litt dytt på, snodige greier. Artig greie.

PS - kom på at vi må ta med at Fred rulla igjen! Akkurat fått den på plass, og nå prøvde han også uten neseklype og fikk den til! Kjempebra!

Takk for turen hele gjengen!

3 kommentarer:

 1. Uff - dette er et forsømt kapittel.......Imponert!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ikke sikker på om du hadde vært så imponert hvis du hadde sett de reentry-forsøkene mine… Ett eller annet merkelig der plutselig.

   Slett
  2. Ikke sikker på om du hadde vært så imponert hvis du hadde sett de reentry-forsøkene mine… Ett eller annet merkelig der plutselig.

   Slett

Kommentar - ja takk! :)