Etiketter

Vinterpadling i Ørsvågvær

Siste dag i 2023 ble det padletur i Lofoten, sammen med Boyd og en gjeng fra Lofoten Aktiv. Her setter vi ut fra Sandvika Camping, fin strand å sette ut fra og det er tydeligvis ikke is her selv når det er svinkaldt. For det var det i dag. Skikkelig svinkaldt.

Men samtidig som det var svinkaldt, så var det jo ekstremt fint! Det er jo litt sånn det er om vinteren, enten er det svinkaldt og flotte farger, eller så er det grått og «varmt». 

Jeg kan jo forstå at utlendingene synes det er spesielt å padle om vinteren, for det er jo i grunnen det. Nå har jeg padlet om vinteren i godt over et tiår, men jeg slutter jo ikke å tenke «Sannelig er det utrolig fint! Det er noe spesielt med vinterpadling!» på en dag som denne. 

De hadde ikke sett nordlyset ennå, men jeg håper de fikk en fin kveld med nordlys etter padlingen. Det lå i hvert fall fint an til det med nesten skyfri himmel på dagtid. Så jeg håper at det ikke skyet over etter at jeg forlot Lofoten. 

Vi skulle ikke på langtur, det ble en runde inne på Ørsvågen først, den er jo ganske stor egentlig. Der traff vi på oter, og det var jo litt ekstra artig når vi hadde med oss utlendinger. 

Det ser litt ut som sola stakk innom, men det var litt i tidligste laget. Men man så i hvert fall at den nok er der fremdeles i hvert fall, så det skal være godt håp om at den kommer tilbake i år også. Det vil forhåpentligvis snart vise seg! 

Vi fikk se et par ørner også, en på denne holmen (til venstre for bildet, jeg er jo så vant med ørn at den må noe nærmere for at jeg skal tenke på å få den med i bildet, tydeligvis) og en på den forrige.

Vi padlet videre og litt inn på den neste vågen, før vi returnerte. Da var det blitt evig kaldt nok. Selv for meg, som hadde tre lag ull på meg i dag. 

Kjempefin avslutning på året. Dette er for øvrig samme området som du kan bli med på Vinterpadletreffet 8.-10. mars i år, hvis du synes dette ser fint ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar - ja takk! :)