Etiketter

Fra Vik i Hadsel til litt hit og dit til Vik igjen

Da jeg sto opp om morran i dag, var det regn på stuevinduet. Men det var ikke langvarig, og utover dagen ble det fin temperatur. Heldigvis var det halvveis avtalt padletur og etterhvert helt avtalt også med startsted. Det viste seg å være superlur plass - for det første er det et fint område, og så var det jo SOL der. :D Her har paparazzien i kajakk2 knipset meg like etter start.

Antagelig akkurat mens jeg tok dette bildet, faktisk. ;)

Her er ruta. Krøllen nederst overlapper området jeg padlet innom en tidligere tur, men den gang var det skikkelig gråvær. Artig da, enda finere nå. Forresten overlapper det litt av en annen tur også, når jeg tenker nærmere etter. ;)

Snilt av medpadler å kle seg i stil med min kajakk? Fint for bildet i hvert fall. :) Her var det meningen jeg skulle padle gjennom sist, men da var det ikke i nærheten av flo nok til å komme gjennom. Vannet gikk gjennom her nå, men var ikke dypere enn at vi måtte ut og vasse, og dra kajakkene over. Men så lenge det ikke er direkte bæring...

Da vi var kommet over fikk vi øye på denne her, en heilo. En av de kuleste fuglene som fins, synes jeg. Ja jeg skal ikke skryte på meg å ha oppdaget den, hadde nok padla strake veien forbi om jeg hadde vært alene. Veeeldig glad for at jeg hadde med meg et våkent sett øyne. :)

Dette bildet er mest med for å få en anledning til å minne folk om Arctic Sea Kayak Race (ASKR), som er i slutten av juli. De siste årene har long ramble padlet ut fjorden fra høyre her, og mot venstre i bildet, i land på Hadseløya (utenfor bildet), og så utover forbi Litløy og Gaukværøy og Bø, til venstre og bakerst i bildet. :) Bli med i år?

Definitivt sommerpadling i dag, det har blitt skikkelig grønt. Kun ospa som ikke har kommet helt ut, men den er godt i gang mange plasser, den også. Likevel ligger snøen fortsatt oppå toppene en del steder. Fint på bilder, det da. :)

Så var vi i land. Skya litt over underveis, men hadde sol mesteparten av turen. Fra Holmsnesøya mot Vikholmen tok vinden seg opp også, og fra Vikholmen padla vi rett mot så lenge vi gadd, for så å slappe av/småsurfe mye av veien tilbake. Skøy! Så roet det seg når vi passerte lykta, og det var fint for da fikk vi kikka litt i fjæra. Man SER liksom ikke så masse rundt omkring når det er bølger, da må man jo følge med på dem. :)

Utmerket tur, blanding av masse forskjellig og passelig langt for en lørdag. :)

6 kommentarer:

  1. Flotte bilete som alltid, Miamaria!

    SvarSlett
  2. Takktakk! :) Trivelig at du er innom.

    SvarSlett
  3. Det gir føde til padlesjela å se bildan dine.
    Flott som vanlig.

    SvarSlett
  4. "Føde til padlesjela", den var go'. :) Takk for det. :)

    SvarSlett
  5. Fantastiske bilder :-)
    For en natur dere har rundt dere!!!

    SvarSlett
  6. Takk for det, ja naturen her er veldig flott. :) Variert, ikke minst, så man kan få masse forskjellig på samme tur. Fjell og sjø på en gang, "sydenstrender" og forrevne berg side ved side. Det er bare om å reise bort innimellom, så man får sett at det ikke er sånn overalt - slik at man husker på å legge merke til det og sette pris på det. :) Det man ser hver dag, ER liksom bare der, ofte. ;)

    SvarSlett

Kommentar - ja takk! :)