Etiketter

Sølferstrand

I dag dro jeg ut fra like før Straumfjorden, hvor vi starta sist helg. Herifra krysset jeg over til andre siden, med Olderfjorden og Sølferstrand som var målet i dag. Skal på en tur dit seinere i sommer, og hadde lyst til å se området i forkant.

Jeg var glad jeg ikke skulle videre bortover samme vei som sist helg, for der lå elingene tett.

 Ja, til og med nysnø på toppene i dag også - nå er det blitt juni altså!!! Trenger ikke mer snø nå.

Kryssinga over gikk lett, det var ganske stille i dag. Her er Sølferstrand. Prøvde den vanntette posen til Ipoden for første gang i dag, det funka kjempefint. Slo den av da jeg kom over her, atmed land er det mye artigere å høre på fuglelydene og sånt. Gjøken var veldig aktiv i dag, faktisk. Mer ko-ko å høre enn vanlig.

Steinrøys med masse fin mose. Hadde vært fin til juledekorasjoner, men nå er det ikke jul snart og dessuten var det veldig dekorativt der det lå også. :)

I Olderfjorden er det mange holmer og skjær det er morsomt å padle innimellom, og her på denne plassen var det litt straum utover også. Det vi ikke ser på dette bilder, er at det var masse kule ting på bunnen her - og ganske klart vann.

Sånn som her, for eksempel. (Tester ut å ta bilde under vann med det vanntette apparatet - jeg har hørt at det går an, he he. Men fytti * så kaldt det var på handa!)

Maneter er kule, så den måtte også fotograferes. Veldig liten da.

Det er så masse kule mønstre i stein! Stein er tøft.

Dette er da dagens ørn...

For jeg skulle nemlig ta bilde av den da den satt her, men i og med at jeg hadde tatt bilder under vann så var linsa full av vann så klart, og mens jeg tørket så fløy ørna... Men likevel, se så kul den holmen var da? Selv uten ørn...

Her er noe av det jeg skulle ta bilde av på forrige tur, da batteriet flatet ut... Etter jeg var ferdig i Olderfjorden padlet jeg nemlig ikke tilbake mot Straumfjordområdet, men videre langs land, og inn Bjørndalsfjorden. Blant annet forbi her. :)

Det blei en akkurat passelig tur i dag. Men neste gang jeg skal hit, skal jeg ha sol, og padle inn hele fjorden. :)

5 kommentarer:

 1. Bra Padlemia, fin beskrivelse av et vakkert område!

  SvarSlett
 2. Fin beskrivelse og flotte bilder fra turen! Men det må vel ha vært en kald fornøyelse?

  SvarSlett
 3. Takk Bent! Du får hive deg med en gang seinere, det går umulig an å bli lei den fjorden der.

  Og takk Tone også. :) Jeg holdt meg passelig varm, men jeg var i grunnen ganske vinterkledt, ja. Ull, lester, lue, massevis av lag under tørrdrakten... Det var tre grader da jeg sto opp om morran... Var nok litt mer da jeg padla, men det må gjerne slå over til sommertemperatur nå snart ja. :)

  SvarSlett
 4. Jeg likte "dagens ørn". Likner på mine ørnebilder:-)

  SvarSlett
 5. Ha ha ha, flere som sliter med at de rekker å stikke av?

  SvarSlett

Kommentar - ja takk! :)