Etiketter

En snartur til fuglehytta

Denne helgen sto jeg på fôringslista for fuglehytta, så det ble en tur dit. Lenge siden sist, og det var gråvær og hauverk så det virket som en akkurat passelig lang tur en sånn dag.

Nå ble turen litt lenger enn planlagt, fordi jeg husket feil hvor hen jeg hadde parkert forrige gang… Så jeg valgte feil skogsvei opp, noe som medførte diverse gjerder og piggtråd. Men om ikke annet fikk jeg gått en vei jeg ikke har gått før! Ha ha!

Og selv om det var gråvær, så var det selvfølgelig fint å være ute når man først hadde kledd på seg og var kommet ut i frisk luft.

Her er jeg omsider kommet inn på den vanlige stien, på vei opp mot hytta.

Grei utsikt over sundet, der elingene går på andre siden. Selv gikk jeg faktisk i oppholdsvær, heldig med den.

Foringsautomatene står inni granskauen. De var ikke helt tomme, men det var ikke mye igjen så det var nok greit med påfyll. Første kjøttmeisen kom og spiste fra den øverste mens jeg fylte på den nederste, så han må ha vært bra sulten. Ikke like mye fugl her nå som det var forrige gang, men da var det også vinter. Nå finner de vel ennå litt mat både her og der ellers.

Stien fra frøautomatene opp til hytta igjen.

Slett ikke verst utsikt fra hytta. Den er et typisk trim-mål for noen, men her er også en hems med sengeplasser om man for eksempel har lyst til å tilbringe en overnatting her.

Returen gikk ned den skogsveien jeg burde ha gått i første omgang. Den andre var egentlig finere, her lå det søppeldunger både her og der, av en eller annen grunn.

Og så den her da. Svart pose, hengende i tre. Hva ER det de har for seg, de som gjør sånt? Hvorfor, why???

Fin liten tur til fuglehytta, og nå har fuglene mat ei uke til, før neste kommer på fôringsvakt. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar - ja takk! :)